Image: 1 item, 3 styles! | Levis Denim Trench Coat

1 item, 3 styles! | Levis Denim Trench Coat

Het is weer tijd voor de nieuwe 1 item 3 styles! De lente staat voor deur en dit betekent dat het einde van de sale in zicht is en de shop zich weer vult met nieuwe collecties. Uit alle nieuwe collecties hebben we gekozen voor 1 item in de hoofdrol die op 3 verschillende manieren kan worden gedragen.

28 februari 2019

Voor de tweede ‘1 item, 3 styles' zijn we gegaan voor de Levis Denim Trench Coat. Hiermee hebben we 3 looks gerecreëerd zodat je goed kan zien dat onze collectie op verschillende manieren te combineren is.


Retro-ish Levis
De grondlegger van de klassieke blauwe jeans, de Levis 501, gecombineerd met het klassieke Logo T-shirt van Levis zorgen voor een goede basis van deze retro look. De Anaheim Authentic Vans geven de outfit meer kleur en maken de look compleet. De Levis Denim Trench Coat en de Marco zonnebril van Komono laten alles samenkomen en zorgen ervoor dat je klaar bent om de jaren 70 in te stappen!

Going out
Suit up ladies! The Rosie Jumpsuit van Native Youth gecombineerd met de Lara laarsjes van Vagabond met slangenprint. De jumpsuit ziet er prachtig uit en zit ook nog eens super comfortabel! Door het ceintuur om de Levis Denim Trench Coat worden de vrouwelijke vormen mooi geaccentueerd en kun jij zowel chique als casual de deur uit.

Sunproof
Deze outfit is perfect voor het voorjaar. De Anesia Skirt en het Renata Shirt van Wood Wood zorgen samen voor een vlotte en frisse outfit met als toevoeging de Susan Bijl Shopping Bag van de nieuwe Untitled Collectie voor al jouw essentials. De Levis Denim Trench Coat geeft de warmte die nodig is tijdens de frisse lente avonden en ziet er daar naast ook gewoon heel goed uit!


Welke outfit is jouw favoriet? Alle items zijn te koop in Rotterdam, Den Haag en online!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals