In the woods | FW '18 Collection

In the woods | FW '18 Collection

De herfst is in volle gang. Reden voor wat inspiratie! We hebben onze studio mee naar buiten genomen; 'In the woods', met een selectie van onze favoriete herfst-outifts. Filmend en fotograferend in dezelfde condities waarin jij de kleding straks zal dragen.

29 oktober 2018 Read more
New Funkie shirt 'upside down'

New Funkie shirt 'upside down'

Yesss! Het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt is binnen! Dit keer is het ontwerp geïnspireerd op de 'Upside Down' van hitserie The Stranger Things, maar dan met een vrolijk randje zoals wij van onze buyer Rachel gewend zijn!

1 november 2018 Read more
Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Funkie House heeft een officiele primeur; Age sneakers. Wij zijn het eerste verkooppunt in NL van dit Koreaanse merkje en super blij met deze unieke sneakers!

25 september 2018 Read more
Fila: a blast from the past!

Fila: a blast from the past!

Bij Funkie House zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en nieuwe labels voor onze shop. De Retro vibe is natuurlijk helemaal hot en we kunnen niet zeggen dat we dit vervelend vinden!

29 augustus 2018 Read more
The first OBEY shop-in-shop!

The first OBEY shop-in-shop!

We hebben al een aankondiging gedaan op social media, maar nu kunnen wij het eindelijk van de daken schreeuwen: Funkie House Rotterdam heeft de aller eerste OBEY shop-in-shop van Nederland!

13 augustus 2018 Read more
Hello Vans Anaheim!

Hello Vans Anaheim!

Een tijdje geleden hebben we al aangekondigd dat we overstappen naar de Vans Anaheim lijn. Time has come! Alle Vans classics zijn vervangen voor de luxere Anaheim classics en nieuwe modellen!

24 juli 2018 Read more
Obey x Warrior Shanghai

Obey x Warrior Shanghai

OBEY en Warrior Shanghai zijn samen een héle toffe samenwerking aangegaan. De volledige collectie is vanaf NU te koop in onze Rotterdamse én Haagse shop maar natuurlijk ook online!

24 juli 2018 Read more
Bring back your Nudie Jeans!

Bring back your Nudie Jeans!

Bij Funkie House verkopen we een aantal merken die een positieve impact op het milieu hebben. Hier staan wij dik achter en in het verlengde van deze sustainable gedachten nemen wij jouw gedragen Nudie Jeans in & als beloning krijg jij 20% korting op een nieuwe Nudie Jeans!

10 juli 2018 Read more
New brand alert! Warrior Shanghai

New brand alert! Warrior Shanghai

YES! We hebben een nieuw schoenenmerk bij Funkie House! Warrior Shanghai maakt al sinds 1927 gympen en is na lange afwezigheid weer verkrijgbaar in Europa. Deze schoenen brengen je helemaal terug naar je eerste gymles!

5 juli 2018 Read more
The new Nudie Jeans Hightop Tilde

The new Nudie Jeans Hightop Tilde

Hightop Tilde is de eerste 100% dames denim van Nudie Jeans. Deze nieuwe jeans omhelst de vrouwelijke vormen maar zorgt wel voor een stoere look. We vroegen Christina Curry of ze model wilde staan voor onze campagne!

12 juni 2018 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals