Image: A special Vans editorial by Funkie House

A special Vans editorial by Funkie House

Ter ere van de rijke Vans historie en het 30-jarige bestaan van Funkie House, duiken wij de geschiedenis in en herleven we de California vibe van de Vans' Anaheim Collectie aan de pier in Scheveningen! Het Funkie House team fotografeerde deze campagne en maakte er een eigen zine van zoals dat in het jaar van onze oprichting (est. 1989) door Vans zelf ook vaak gedaan werd.

25 april 2019

'Funkie House Vol. 30' wordt eenmalig én in gelimiteerde oplage gedrukt. Wil jij een exemplaar van dit unieke magazine bemachtigen? Zorg dan dat je vrijdag 26 april aanwezig bent bij de lancering in onze winkel in Rotterdam of Den Haag! De foto's zullen die avond ook in het groot tentoongesteld worden. Er zijn hapjes aanwezig van Backyard en biertjes van onze vrienden van Kornuit. 

Vans ademt de 'California lifestyle'. Het merk mag in een naam genoemd worden met de opkomst van surf, skateboarden en de Amerikaanse indie-scene. In 1966 werd Vans opgericht door Paul Van Doren, met vele revolutionaire designs tot gevolg. Deze Funkie House campagne belicht de Anaheim collectie die we in beide winkels en online verkopen.

Onder de rook van Los Angeles, in Zuid-Californië ligt het plaatsje Anaheim waar de allereerste fabriek van Vans stond. Anaheim schoenen bevatten retrodetails die een knipoog zijn naar Vans die in die fabriek geproduceerd werden. De zool is off white, iets hoger en heeft een lichte glans. Om het af te maken worden er bij de Anaheim lijn voor de uppers alleen maar materialen gebruikt van betere kwaliteit: suede of zwaar canvas. De volledige Anaheim collectie is voorzien van UltraCush™-binnenzolen. Dit maakt de schoenen veel comfortabeler van de "normale" Vans!

Benieuwd naar de Vans Anaheim collectie? En nieuwsgierig of ze echt fijner zitten? Kom ze passen tijdens ons event op vrijdag 26 april vanaf 17:00 uur in Rotterdam en Den Haag of shop alvast online!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals