• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
FRESH FUNKIE DROP!
Spring jackets blog
12 april 2018

Bye winter jacket, hello summer jacket!

Bij Funkie House worden merken verkocht met een verhaal, dit is dan vaak ook de reden waarom wij voor een bepaald merk kiezen. Hierbij willen wij wat technische merken uitlichten, dit kan je helpen bij je zoektocht naar de perfecte zomerjas!

The North Face - Fantasy Ridge:

The North Face Fantasy Ridge collectie is een exclusieve lijn die alleen maar beschikbaar is bij een paar geselecteerde winkels! De items zijn geïnspireerd door de bergen, gemaakt voor de stad. De zeer verfijnde GORE-TEX®-jas werd in 1993 ontworpen en was geïnspireerd op het verhaal van George Mallory. Hij wilde naar de top van de Kangshung-kant van de Mount Everest klimmen, maar noemde de besneeuwde richels van de 'Fantasy Ridge' te gevaarlijk om deze echt te bedwingen.

Patagonia - M's Torrentshell Jacket:

Een expert op het gebied van outdoor gear & kleding: Patagonia. Het merk staat bekend om haar toewijding aan het maken van duurzame en functionele producten. De Torrentshell is een waterafstotende, technische regenjas. Ideaal tijdens regen- en windhozen, voor reizen of gewoon handig om voor de zekerheid bij je te hebben (clip-on lus, de jas kan in zijn eigen zak worden opgeborgen). Ondanks zijn lichte gewicht is deze jas uitgerust met het betrouwbare waterdichte, ademende H2No waarmee je fluitend stortbuien trotseert!

Fjallraven - G1000:

Fjallraven is een Zweeds merk dat zich sinds 1960 specialiseert in outdoor kleding, rugzakken, tenten en slaapzakken. De stof die daarvoor gebruikt wordt bestaat uit een combinatie van canvas en polyester met natuurlijke wax als waterafstotend middel. Fjällräven is trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten; verantwoordelijk omgaan met mens, dier en natuur; en inspiratie bieden voor het buitenleven.

De Funkie crew kent de verhalen achter al onze premium merken, dus aarzel zeker niet om hen eventuele vragen te stellen! Zowel in de winkel als online.

Tot snel!
Tnf2
Pt2
Fj2

Share article