Image: 30 YEARS COLLAB WITH CARHARTT WIP

30 YEARS COLLAB WITH CARHARTT WIP

We hebben het al vaker naar voren laten komen, maar Funkie House bestaat 30 jaar! Dit betekent niet alleen voor ons heel veel, maar ook voor onze partners. Carhartt WIP werkt al sinds dag één met ons samen en om dit te vieren hebben wij een heel fijn cadeau gehad!

29 augustus 2019

Team Funkie heeft een zwarte Carhartt crewneck gehad, die onze grafisch vormgever Thom Trouwborst mocht voorzien van een speciaal Funkie House design. We zijn met het creative team rond de tafel gaan zitten om tot een goed & tijdloos concept te komen, waar zowel Rotterdam als Den Haag in naar voren komt. Het ontwerp is geïnspireerd op de vintage geborduurde Suka jasjes uit Japan. Het design is een klassieke battle royale geworden tussen Rotterdam en Den Haag. De ooievaar (Den Haag) in (vriendschappelijk) gevecht met de leeuw (Rotterdam). Om de trui af te maken is op de borst het jaartal waarin Funkie House is gestart tot nu, 30 jaar later, geborduurd.

De trui is in principe voor Friends & Family only máár omdat wij zo ontzettend blij en trots zijn op dit ontwerp en dit willen delen met al onze trouwe Carhartt WIP & Funkie House fans, hebben we er een aantal extra laten maken en deze worden alléén in onze winkels in Rotterdam & Den Haag verkocht, in een zeer gelimiteerde oplage. Dus wees er snel bij, want deze zullen niet lang blijven hangen. You snooze, you lose!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals