Image: Funkie House x Studio Dyehard

Funkie House x Studio Dyehard

Het is najaar en het word langzaam weer steeds grauwer… Daarom hebben we iets kleurrijks voor je! Samen met Studio Dyehard hebben we samengewerkt om onze eigen Funkie script tees te voorzien van kleurrijke tie dye prints.

21 oktober 2020

Studio Dyehard specialiseert zich in, zoals de naam al verklapt, verftechnieken. Sokken, t-shirts, schoenen en eigenlijk alles wat van katoen gemaakt is kunnen ze voorzien van een lekker kleurtje. Door middel van verschillende vouw en verftechnieken weten ze items om te toveren naar toffe custom 1 off 1 kledingstukken.

Bij Funkie zijn we eigenlijk altijd al fan geweest van een goeie tie dye. Daarnaast is er natuurlijk niks toffer als een kledingstuk waar er maar één van is, toch? Onze Funkie basics lenen zich perfect uit om geverfd te worden dus wij dachten: let’s go! Van elke maat is er maar 1 dus twijfel zeker niet te lang.

De eerste custom tees zijn nu in-store & online beschikbaar en deze collectie wordt langzaam aangevuld met nieuwe kleuren en patronen.

Stay hippy, stay trippy 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals