Image: Holiday Campaign '18

Holiday Campaign '18

Tijdens de feestdagen een stijlvolle indruk achterlaten, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar heb je, net als wij, geen zin om 'overdressed' te zijn? Dan is onze Holiday Campaign iets voor jou! Stijlvol en streetwear gaan namelijk prima samen. We bewijzen het aan de hand van in totaal zes outfits: drie voor hem en drie voor haar.

21 december 2018

Outfit 1  Een goed voorbeeld van de mix tussen street en chique, is het velours bomberjack van Minimum. Draag er bijvoorbeeld een t-shirt met turtleneck onder. De broek van ribstof is in dit geval jouw showstopper. Witte Nikes erbij, en niemand aan tafel zal je nog durven vergelijken met die stoffige biologie-leraar van vroeger.

Outfit 2  'Waar heb je dat geweldige pak vandaan?' Dit zou zomaar een vintage-find van Versace kunnen zijn. Jouw antwoord: Moves, een label uit het modehuis van het Scandinavische Minimum. Draag er knalrode hakken bij met bijpassende clutch.

Outfit 3  Glitters én tijgerprint, omdat het kan. Wil jij tijdens Kerst of Oud & Nieuw een statement maken? Dat biedt dit cocktail-jurkje van Moves mogelijkheden. Draag er een heuptas van Susan Bijl overheen zodat je matching lippenstift binnen handbereik blijft.

Outfit 4 We houden van laagjes. Zeker als twee items van elkaar verschillen als dag en nacht. Een topje van kant en een basic t-shirt doen the trick. Maak deze contrasterende look compleet met een fanny pack van leer.

Outfit 5 Wie zegt er dat je binnen geen zonnebril mag dragen? Nonchalant over je shades turen, niks mis mee. Draag er een prachtige trui van Libertine Libertine bij en top het geheel af met een bum bag.

Outfit 6 Ons alternatief op een strak pak, is deze combinatie van een pantalon met bijpassende top. Ton-sur-ton, oftewel in dezelfde kleurtint. Knal er een paar loafers onder om het nette randje af te maken.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals