Image: NEW: 1 item, 3 styles!

NEW: 1 item, 3 styles!

Het is weer tijd voor iets nieuws! Naast de staff picks hebben we nu ook '1 items, 3 styles' toegevoegd. Altijd 1 item in de hoofdrol die op 3 verschillende manieren kan worden gedragen. 

11 oktober 2018

Voor de eerste '1 item, 3 styles' zijn we gegaan voor de wmns Carhartt bib overall in het zwart. Hiermee hebben we 3 looks neergezet zodat goed te zien is dat onze collectie op verschillende manieren en stijlen te combineren is.
      
De 3 verschillende stijlen:

Parisienne
Oui Oui! In deze outfit komen alle Franse klassiekers bij elkaar: het wit/zwart gestreepte shirtje, de heren schoenen en een rode baret. Met dit stijltje kun je altijd voor de dag komen!

90s babe
Spice up your life! De Buffalo Platform uit de jaren 90 is terug, yesss! Je was toen één van de gelukkige met de schoenen of je mocht ze niet hebben van moeders. Nu kan je er alsnog lekker voor gaan and we love it. Ga voor het jaren 90 totaalplaatje met tuinbroek of geef er je eigen twist aan :) 

Streetwear chick 
Een goed paar sneakers gecombineerd met Carhartt WIP items, meer heb je niet nodig voor dit heerlijke casual streetwear stijltje! 

Welke outfit is jouw favoriet? Alle items zijn in Rotterdam, Den Haag of online te koop!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals