Image: New Balance FW19

New Balance FW19

De nieuwe collectie van New Balance is qua kleuren gevarieerder dan ooit. Ook is er een nieuwe ‘made in England’ schoen terug in ons assortiment! Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze voor jezelf maakt, zetten wij de nieuwe binnenkomers even voor je op een rijtje.

5 september 2019

MSXRC D SLG BLACK/RED
De MSXRC Black/Red is een lage runner en voelt een beetje als een vintage marathon runner. De kleurenmix van blauw, wit en rood zorgt voor een vrolijk uiterlijk, maar blijft door het zwart dat erin verwerkt is subtiel en makkelijk te combineren.

MSX90 D TTH GREEN/BLACK
Ook de MSX90 Green/Black is een lage runner, maar met een iets modernere uitstraling. Wederom is deze schoen, door zijn unieke kleurencombinatie, met bijna al je kleding te combineren.

M991 D NGN Made in England GREY/NAVY
De M991 Grey/Navy is volledig gefabriceerd in Engeland en is enkel met hoogwaardige materialen gemaakt. Deze schoen is te vergelijken met de ‘dad shoe’ die Steve Jobs vaak tijdens de Apple-showcases droeg.

MS997 D JCF
De MS997 JCF is een klassieke New Balance runner, gemixt met andere New Balance designs en heeft hierdoor een erg uniek uiterlijk. Ook de kleurencombinatie is erg unusual. De kleuren zwart en grijs worden perfect gemixt met kleine delen roze en groen.

CM997 D HZH GREY
De CM997 Grey is een lage, iets gangbaardere sneaker met een old-school uitstraling. Hij is grijs van kleur, met kleine groene en roze delen erin verwerkt. Deze schoen is de afgelopen tijd veel in beeld geweest in de campagnes van New Balance, waardoor de populariteit sterk is toegenomen. Onder andere in de ‘Runs in the family’ campagne, starring Jaden Smith. 

M1500 D BWB Made In England
De M1500 D BWB is, net als de M991, volledig geproduceerd in Engeland en enkel van hoogwaardige materialen gemaakt. Ook maakt de schoen uit van het pack; ‘Urban Peak’. De kleuren van deze schoenen zijn geïnspireerd op de warme tinten en de blauwe luchten uit de woestijn. 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals