Image: New brand: Kreafunk!

New brand: Kreafunk!

We hebben weer een nieuw merk toegevoegd aan onze collectie: Kreafunk! Dit nieuwe merk biedt stijlvolle audioapparatuur waaronder draadloze bluetooth speakers en koptelefoons. Mooi op tijd binnen om toe te voegen aan je verlanglijstje voor kerst! 

6 december 2018

Kreafunk is een Deens lifestyle-merk dat in 2011 opgericht is door twee ambitieuze heren. Kenneth & Ruben begonnen met het oplossen van een dagelijkse irritatie, dit breidde zich uit tot hun eigen merk! 

De Kreafunk producten zijn stuk voor stuk gemakkelijk mee te nemen. Dit merk heeft met elke levensstijl rekening gehouden. Ben je vaak thuis of ben je veel op pad? De producten van Kreafunk zijn gemakkelijk mee te nemen op reis. Laat je liever de producten thuis staan, dan voegen ze een stijlvolle urban-vibe toe aan je interieur. Bij Funkie House kun je terecht voor de volgende varianten:

- aHead: deze draadloze koptelefoons kunnen maximaal 14 uur je favoriete nummers afspelen
- aGroove: is een compacte speaker met een ingebouwde speaker. Als de aGroove volledig geladen is kan je 24 uur lang meezingen met je favoriete nummers;
- aFunk: deze speaker verspreid je favoriete deuntjes door de kamer in 360 graden;
- toCharge: deze handige kleine powerbank is gemakkelijk mee te nemen. Deze powerbank kan jouw telefoon wel tot 4 keer opladen;
- aMove: is een draagbare speaker  die tot wel 20 uur jouw muziek kan afspelen. Het is niet alleen een speaker, maar je hij functioneert ook als powerbank! 

Kreafunk is vanaf nu verkrijgbaar in onze shop in Rotterdam en online

Photo (0)Photo (1)Photo (2)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals