Image: Nike ACG is back!

Nike ACG is back!

Nike ACG (All Conditions Gear) is de outdoor lijn van Nike. ACG is al een tijdje uit de schappen geweest maar is nu weer helemaal terug. Denk aan functionele schoenen en gear waarin je lekker droog en warm blijft maar ook goed te gebruiken is op warme dagen.

5 juni 2019

Nike ACG debuteerde voor het eerst in 1989 met het idee om producten te maken voor de meest extreme omstandigheden. Door de jaren heen heeft ACG ook een flinke following opgebouwd met zijn functionele producten die erg cutting-edge waren voor hun tijd.

Als groot fan van de functionele items zijn we natuurlijk erg blij met de terugkeer van ACG. Helaas is nog niet de volledige lijn beschikbaar maar als voorproefje hebben wij de Nike air Wildwood ontvangen.

De Nike air Wildwood kwam in 1989 op de markt voor serieuze off- road hardlopers doe op zoek waren naar een schoen die bestand was tegen alle elementen. Deze schoen is tegen zowel koud als mooi weer bestand. Het silhouet is vrijwel een exacte replica als het origineel en uitgerust met natuurlijk en synthetisch leer, een onzichtbare air unit, originele ACG logo's, en een stevige rubberen outsole. De colorway van de Wildwood is een typische Nike ACG kleurstelling die erg veel weg heeft van de originele Mowabb uit 1991.

Kom de Nike Air Wildwood nu passen in onze Rotterdamse shop of bestel ze online!

Photo (0)Photo (1)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals