Image: OBEY X FUNKIE HOUSE 30TH ANNIVERSARY

OBEY X FUNKIE HOUSE 30TH ANNIVERSARY

Ter ere van ons dertig jarige bestaan én dat van OBEY hebben wij al onze favoriete mensen uitgenodigd voor een gezellige bioscoopavond @ KINO Rotterdam! Na afloop hebben wij met onze gasten geproost op de afgelopen 30 jaar! Check hier de recap van de avond.

1 november 2019

1989 moet een goed jaar zijn geweest! Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat Funkie House in Rotterdam werd opgericht. Een stukje verderop, in New York om precies te zijn, koos Shepard Fairey ervoor zijn interesses te bundelen in een eigen kledingmerk: OBEY clothing! Ter ere van het dertig jarig bestaan, heeft OBEY de OBEY GIANT documentaire gelanceerd.

De OBEY GIANT documentaire laat zien hoe Sheppard Fairy van een onbekende naam, uitgroeide tot een gevestigde naam in de lastige en harde creatieve industrie. Een must-see voor liefhebbers van OBEY, streetart, politieke activisme, punkrock, hiphop en de skateboard scene!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver: onze dertigste verjaardag in KINO Rotterdam en dit was er zeker één om bij te zijn! Het was een hele sicke avond, die begon met een burger bij Holy Smoke, om erna met alleen maar fijne mensen de OBEY GIANT film te kijken. Na afloop van de film is er nog even goed gevierd dat we al 30 jaar bestaan op de tunes van Thacquisition!

Wij willen iedereen bedanken voor jullie komst en jullie support de afgelopen jaren, KINO Rotterdam voor het helpen organiseren van onze speciale movie night en in het bijzonder natuurlijk onze vrienden van OBEY voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren (én natuurlijk voor deze toffe documentaire!)

Op naar de volgende 30 jaar! 

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)Photo (9)Photo (10)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals