Image: Recap: Trobbies T-shirt release

Recap: Trobbies T-shirt release

Op donderdag 17 juni was de t-shirt release van een échte Haagse samenwerking tussen: Trobbies X Funkie House X The Crave. Tattoo artiest, ontwerper en kunstenaar Trobbies heeft de shirts ontworpen en het zijn drie totaal verschillende shirts geworden met als thema: ogen en lippen. 

29 mei 2018

Wij zijn erg blij met het resultaat en de lancering hebben we dan ook groots gevierd @ Funkie House Den Haag. The Crave stond natuurlijk achter de draaitafels, Kornuit zorgde voor genoeg bier en onze eigen Jordi Salanova was deze avond de Funkie barman. Iedereen bedankt voor het komen, het was een geslaagd feest! 

Wil jij ook een limited shirt scoren? Alle drie de shirts hangen komende week nog in Funkie House Den Haag en in Rotterdam + online kun je het Funkie House X Trobbies shirt kopen. Shop hier! 

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals