Image: By Jarmusch & Funkie House

By Jarmusch & Funkie House

De spring/summer collectie 2018 hangt weer in de winkels. Een mooi moment voor een nieuwe editorial! Funkie House presents: Rendez-Vous at By Jarmusch. Check ook meteen ons Instagram account, er staat een leuke winactie online!

1 mei 2018

Voor de nieuwe editorial hebben we gekozen voor By Jarmusch in Het Industriegebouw. Op het moment dat je By Jarmusch over de drempel stapt waan je je even in de US. Deze breakfast hotspot wordt gekenmerkt door een typische jaren 50 stijl.

De bordeaux rode banken, de 20-meter lange bar met barkrukken, de fluffy pancakes en serveersters in klassieke waitress outfits geven je het gevoel dat je in een Amerikaanse film speelt. Dé perfecte setting voor het shooten van onze spring/summer 2018 collectie!

De titel verklapt het al: deze editorial gaat over een afspraakje tussen twee lovers. De beelden vertellen een verhaal van een korte hartstochtelijke romance. De twee geliefden spreken steeds met elkaar af in dezelfde diner. Ze komen alleen, máár vertrekken ook weer solo.

See you soon! X

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals