Image: Back To The 90's: Ladies Spring Collection

Back To The 90's: Ladies Spring Collection

Speciaal voor onze nieuwe Women’s Spring collectie zijn wij een samenwerking aangegaan met The Student Hotel en Nynja Dudok Photography met als resultaat een zalige serie foto's. 

26 maart 2019

De nieuwe Women’s Spring collectie is binnen! En omdat het lentezonnetje begint te schijnen en we ook de dames graag in dat zonnetje willen zetten vieren we dat met een 90's inspired streetwear editorial!

Hiervoor hebben we Nynja als fotograaf gekozen en The Student Hotel als locatie. Nynja weet als geen ander hoe ze dames mooi op de gevoelige plaat vast legt en The Student Hotel sluit perfect aan bij de nieuwe kleurrijke collectie van Funkie. 1 zalige collab.

Van velvet jurkjes, ribcord en Buffalo shoes tot aan denimpakjes en buckethats, een hoog Spice Girl gehalte in de mix met harde streetwear, we love it.

Check it out! ✌


Locatie:
The Student Hotel - facebook.com/TheStudentHotelRotterdam 

Photography:
Nynja Dudok

Hair and Make Up:
Nikki van der Wijst

Styling:
Weare.studioxo

Modellen:
Gabriella de Jonge
Jullietta Koekebakker

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals