Image: The Crave Festival Merchandise Launch Recap

The Crave Festival Merchandise Launch Recap

The Crave Festival 2019 komt met de dag dichterbij en vorige maand werd dan ook de TCF19 Merchandise aan jullie voorgesteld met in de hoofdrol Danny Wolfers aka Legowelt. Dit alles vond plaats in onze shop in Den Haag. 

23 mei 2019

Ieder jaar komen de jongens van The Crave met een merchandise lijn ter ere van hun gelijknamige festival. Net als vorig jaar, was de lancering óók dit jaar weer in onze shop in Den Haag.

Toevallig viel deze avond tegelijkertijd met de lancering van onze editorial in samenwerking met VANS ter ere van hun Anaheim Collectie. Deze combinatie zorgde voor een gezellig avond met drankjes van Kornuit & Jägermeister en bites van De Zwarte Ruiter.

Om samen met jullie na te genieten van deze fijne avond hebben wij een kleine recap voor jullie gemaakt! Den Haag bedankt!

Tickets voor The Crave Festival 2019 zijn verkrijgbaar via de website

Show onze collega's in Den Haag jouw ticket voor The Crave Festival 2019 en ontvang tijdelijk 15% korting!Foto's door Marinka Grondel

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals