Image: Veja SS20 Line-up

Veja SS20 Line-up

De nieuwe Veja collectie is binnen en hij is kleurrijker dan ooit! Ook deze collectie is volledig gemaakt van biologisch gelooid leer, natuurlijk rubber uit de Amazone en organisch katoen. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste schoen uitkiest, zetten we alle nieuwe modellen wederom even voor je op een rijtje.

8 januari 2020

Campo Easy
De Campo Easy is een erg clean model. Alle Campo Easy’s hebben erg zachte colorway en hebben het Veja logo aan de achterkant van de schoen staan. Verder is dit model uiteraard Fairtrade geproduceerd. Hij is gemaakt van 33% organisch katoen en 67% gerecycled polyester. De Campo Easy is bij ons verkrijgbaar in drie verschillende colorways!

V-12 leather
De V-12 leather is wederom een erg clean model. De schoen heeft een upper van leer en het V-Logo van Veja is gemaakt van biologisch rubber. Ook deze schoen is volledig Fairtrade geproduceerd en is gemaakt in Brazilië, in de buurt van Porto Alegre. Hij is verkrijgbaar in de kleur Extra White Parme Turquoise.

V-10 suede
De V-10 Suede is, zoals de naam zegt, grotendeels gemaakt van suede. Ook deze schoen is gemaakt in het Porto Alegre gebied in Brazilië en is wederom volledig fair trade geproduceerd. Verder zijn de kleuren van de schoen wat lichter. Hij is beschikbaar in de Multico Natural Rose Fluo colorway.

V-10 B-Mesh
De V-12 leather is een volledig vegan schoen. De schoen is gemaakt van vegan suede, organisch katoen en gerecycled polyester. Verder heeft de schoen iets fellere kleuren. Hij is beschikbaar in de Extra White Jaune Fluo colorway.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals