Image: We proudly present: Suicoke

We proudly present: Suicoke

Met trots introduceren wij Suicoke, dit Japanse merk is een expert in het combineren van functionaliteit en stijl. Het merk is in Nederland nog erg exclusief en naast Funkie House maar bij één andere winkel te vinden.

13 mei 2019

Suicoke staat vooral bekend om zijn sandalen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Vibram zolen, Neopreen & Suede. Rock ze met óf zonder sokken en wees helemaal summer ready! Check hier onze selectie;

Padri
Het antwoord van Suicoke op de klassieke badslipper! De Padri is gemaakt van Neopreen en de strap is verstelbaar met klitteband. Je voeten zullen ook erg blij zijn met het EVA voetbed, die mega comfortabel is.

Moto Cab
De Moto Cab is een bulky slipper waar niet mee te sollen valt. Deze stevige en comfortabele slipper is helemaal af te stellen op jou voeten. En geloof ons, deze slippers wil je ook nooit meer uit doen! De Moto Cab is uitgerust met een Vibram Morflex zool én een anti bacterieel EVA voetbed.

Depa Cab
De Depa Cab is een sandaal met een lekkere outdoor feeling. De hoogwaardige straps zijn gemaakt van zacht nylon en de zool heeft een anti bacterieel EVA voetbed. De sandalen zijn helemaal af te stellen op jou voeten met de klitteband straps en op de hiel geven ze extra support.

Kom de Suicoke sandalen snel eens passen in onze shop in Rotterdam óf bestel ze nu online!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals