Image: Winter jacket guide!

Winter jacket guide!

Baby it's cold outside!

De temperatuur begint te dalen en de tijd om een nieuwe winterjas te vinden is precies nu! Omdat de perfecte winterjas vinden niet altijd van z’n leien dakje gaat hebben wij een aantal vans onze top jassen voor je uitgelicht! 

8 december 2020

The classy one!
Met een van deze jassen kom je hoe dan ook in stijl of je hem nu casual wilt rocken of een beetje dressed-up voor de feest dagen. Voor een mooie tijdloze trenchcoat moet je altijd een plekje vrijmaken in je wardrobe!

The puffer!
Back from the 90's! De puffer jacket blijft terugkeren en wij snappen dit helemaal want hoe cozy is een die aanvoelt als een warme slaapzak? Puffer jackets zijn heerlijk licht en warm, dit maakt ze de perfecte fashionable winter jacket! Fun fact: de puffer is ooit gemaakt als extra warme binnenjas.

The outdoorsy one!
Ondanks dat we in Nederland niet héle extreme weersomstandigheden hoeven te trotseren kennen we ons landje goed genoeg om te weten dat het flink kan plenzen! 
Deze jassen zijn ideaal voor de koudste & natste dagen van het jaar. Deze jassen zijn zo goed als wind en waterdicht en ademen voldoende!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals