• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
New Gramicci, Obey, Dickies and lots of other brands online now!
Loes is wearing the new Funkie House totabag along with Obey, Komono and Vans (57541)
Loes is wearing the new Funkie House totabag along with Obey, Komono and Vans (57542)
Loes is wearing the new Funkie House totabag along with Obey, Komono and Vans (57543)
Loes is wearing the new Funkie House totabag along with Obey, Komono and Vans (57544)

Deel deze staff pick met iemand...

Loes

Loes is wearing the new Funkie House totabag along with Obey, Komono and Vans

Loes is a new face in Rotterdam! She loves to mix styles and she is wearing her favourite brands; Obey, Vans & KomonoHoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Verse vis in de vijver! Precies vandaag werk ik een maand bij Funkie House. Je kan me vinden, en vaak horen (auw... hoog stemvolume) tussen de collectie in Rotterdam. Ik help mensen met het vinden van een outfit en zeker als het lukt geeft dat een super goed gevoel.
Wat zijn je favoriete merken?
Mijn favoriete merken zijn Vans, Obey en Stussy. Dit zijn toch wel meer de streetstyle merken. Voor schoenen ben ik echt fan van Dr. Martens. Die draag ik toch wel (bijna beschamend) vaak. Side party vind ik ook een heel tof merk. De pasvorm en stoffen zijn erg mooi net als bij Just Female. Ja, eigenlijk draag ik vooral veel door elkaar. Niet perse merkgebonden: het moet gewoon mooi zijn en lekker zitten uiteraard.
Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Mijn favoriete item in mijn kledingkast is op dit moment de Levi’s 90s baggy pants. Hij zit echt heel mooi en ik ben er echt super blij mee. Hij is wel wat warm nu, dus voor deze hittegolf trek ik graag dit pakkie aan!
Wat wordt je volgende aankoop?
Mijn volgende aankoop... aankopen beter gezegd. Ik wil die bril. Deze ja, van komono. Snel is die van mij! Daarnaast ook deze Vans slip on van de Anaheim collectie. Het liefst wil ik die met een dubbele zool dus fingers crossed dat die gaan komen. En anders deze! Ik merk nu al dat ik veelste veel leuke dingen koop door dit werk. Gevaarlijk!
Hoe zou je je stijl omschrijven?
Ooit zei iemand tegen mij: "loes jij bent altijd een beetje skate&trash". Maar of dat een style is volgens het boekje? Ik zou het niet weten. Vaak een mengelmoes van stijlen! Maar heel erg girly met bloemenprintjes, roezels en andere fratsen komt bij mij zelden voor. Ik hou van tegenstrijdigheid. Ik combineer altijd op een manier dat ik het ene doorbreek. Is het netjes? Gooi ik er Vans of Dr. Martens onder. Heel vrouwelijk? Maak ik het af met een wat lompere piece zoals een t-shirt gepikt bij de heren. Daarbij mix ik vaak met vintage items. Kenmerkend voor mij is wel de sok. Die is nine out of ten toch echt wel aanwezig. Breekt zo lekker die eindeloze stelten plus het verbergt mn hoogwater haha ;)
Wat doe je in je vrije tijd?
Dit is het moment waarop ik graag zou komen met een onwijs gave hobby zoals modelvliegtuigen bouwen en verven máár niks is minder waar. Mijn vrije tijdsbesteding is vrij standaard. Met dit mooie weer lig ik in het Vroezenpark poging tot off white worden en verder ga ik graag naar feestjes, festivals en chillen met matties. Vaak on the go, koffietje hier drankie daar, je kent het wel! Maar een avondje met Modern family, Californication of een goeie documentaire staat ook zeker hoog in het vaandel.