• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Shop our new Carhartt WIP collection!
Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (57623)
Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (57624)
Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (57625)
Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (57626)
Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens (57627)

Deel deze staff pick met iemand...

Marlèna

Marlèna is wearing a MbyM jumpsuit, Carhatt WIP Teddy & Dr. Martens

Marlèna is looking very casual & comfy in her fall outfit by MbyM, Carhartt WIP, Dr. Martens & A Brend
Vertel ons wat over je outfit. Waarom heb je deze stukken gekozen en zo gecombineerd met elkaar?
Toen het jumpsuitje van mbym de winkel in werd gehangen, was het love at first sight. Ik hou van de herfst en dit jumpsuit got herfst written all over it. Ik vind turtlenecks erg fijn, dus die heb ik onder het jumpsuit geslingerd. De fluffy bomber van Carhartt WIP mocht niet ontbreken, want I mean, look at it. Daarnaast kan ik het waarderen als de kleur van mijn schoenen ergens in mijn outfit terugkomt. Aangezien ik ongeveer 1 meter ben, heb ik gekozen voor deall black vegan Jadons met plateau.

Wat is je favoriete item in de winkel op dit moment?
Het faux fur hoofddeksel van Kangol, easy. Ik ga ook erg lekker op het yoga matje van Carhartt en de handschoenen van Wood Wood. Een witte wolle trui van Minimum en de Rib Cage broekjes van Levi’s. Must I continue? Nee, ik laat het even hierbij voor nu.

Wat word je volgende aankoop? Waarom?
Ik heb zojuist de jacht geopend op een nieuwe winterjas. De Michigan Coat van Carhartt is the runner up, maar ik ben nog niet helemaal zeker van mijn zaak.


Stel, je gaat op date en wij betalen de rekening… Waar ga je heen en wat trek je aan?

Laat ik voorop stellen dat ik best ongemakkelijk raak van een officiële date setting. Dinner and a movie gaat er bij mij dus absoluut niet in. Wel zou ik mijn date mee op pad nemen naar een leuke stad. Let’s say een dagje touren door Brugge in België. Wat absoluut niet mag ontbreken is een brunch in een knusse toko met goede koffie. Slenteren door de stad, hier en daar terrassen (lees kaasplankjes incl Port) en niet te vergeten; wat lekkere biertjes achter de kiezen. Wat betreft de outfit; comfi & casual. Ik zou gaan voor mijn grijze pak van Moves, in combi met de witte wollen trui van Minimum. Het pak voelt als een pyjama, maar ziet er zekersteweten niet zo uit! Dus, wanneer kan ik vertrekken?

Wat kijk je momenteel en vind je echt een aanrader?
Ik heb “When They See Us” laatst gekeken, zeker een aanrader. Mijn persoonlijke favoriet is “The Mask You Live In”. Een docu over de machocultuur, waar benadrukt wordt hoe belangrijk het is om te dealen met emoties en to be yourself. Verder wacht ik op het nieuwe seizoen van “Peaky Blinders”!