• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
New Gramicci, Obey, Dickies and lots of other brands online now!
Ralph is wearing Edwin and Obey x Warrior sneakers (57547)
Ralph is wearing Edwin and Obey x Warrior sneakers (57548)
Ralph is wearing Edwin and Obey x Warrior sneakers (57549)
Ralph is wearing Edwin and Obey x Warrior sneakers (57550)

Deel deze staff pick met iemand...

Ralph

Ralph is wearing Edwin and Obey x Warrior sneakers

Ralph is our overall team captain! He likes brands with a strong logo and has a weakness for antiques, football and his Sphynx


Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?

Ik ben 14 jaar geleden begonnen bij Funkie House (dit zat toen nog in het oude Daily Rush pand aan de overkant), toen dit Daily Rush werd heb ik hier 10 jaar gewerkt als bedrijfsleider. Twee jaar geleden zijn beide winkels samengegaan en ben ik tegenwoordig manager van beide filialen (Rotterdam & Den Haag) en de webshop!

Wat zijn je favoriete merken?
Als het om jassen gaat ben ik groot fan van Fjallraven, Ik heb nu 6 stuks in mijn kast hangen en kan er geen genoeg van krijgen! Daarnaast vind ik WoodWood, Veja, Edwin Jeans, Carhartt en Obey hele fijne merken.
Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Mijn Veja sneakers! Ik vind ze echt top zitten en heb ze bijna elke dag aan.
Wat wordt je volgende aankoop?
Een 7e Fjallraven jas haha. Er is een hele mooie Greenland Down Linder Jacket binnengekomen in de kleur Acorn die ik moet hebben!

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Ik omschrijf mijn eigen stijl altijd als basic of casual maar dit is misschien een beetje te makkelijk. Ik houd van goede fits, beetje street/baggy en ben gevoelig voor merken met een mooi logo.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vriendin op zoek naar leuke Kringloopwinkels in het hele land om meubeltjes en andere items te scoren. Dit combineren we altijd met een lekker lunch of diner en als afsluiter een filmpje bij Cinerama of Kino. Gezellig met vrienden wat drinken in een cafe of gewoon tot in de de vroege morgen bij iemand thuis chillen vind ik geweldig. De laatste tijd gaat er ook heel veel tijd zitten in het verzorgen van mijn naaktkat Maz Kenata (vernoemd naar een heel lelijk Star Wars figuur). Wil je hem zien, check dan @maz.en.judah op Instagram. Een goede pot voetbal kan ik overigens ook heel erg waarderen!