• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
New Gramicci, Obey, Dickies and lots of other brands online now!
Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (57553)
Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (57554)
Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (57555)
Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (57556)
Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (57557)

Deel deze staff pick met iemand...

Tessa

Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend

Tessa is our trusty parttimer. You can mostly find her in Rotterdam and she loves Carhartt Wip, Obey & Wood Wood
Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Anderhalf jaar nu ongeveer! Ik heb de eerste paar maanden in de Daily Rush gestaan en daarna ben ik meeverhuisd naar de overkant. Hier help ik klanten aan mooie items.
Wat zijn je favoriete merken?
Carhartt WIP blijft een all time favorite! Ik struin zowel de dames als de heren collectie af. Voor t-shirts kijk ik vaak bij Obey, veel leuke en opvallende prints. Van Wood Wood, Native Youth en Vans ben ik ook groot fan!
Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Mijn laatste toevoeging aan mijn kledingkast is meteen een van mijn favorieten geworden, de Dr. Martens Jadon. Ze maken een simpele outfit meteen veel spannender! (Ik moet ze alleen nog wel een beetje uitlopen haha) Mijn Carhartt Michigan Chore Coat trek ik ook elke herfst/winter weer met veel plezier uit de kast.

Wat wordt je volgende aankoop?
Er staat altijd wel genoeg op mijn verlanglijstje! Zoals deze Bib Overall bijvoorbeeld. En de top van Obey die ik aan heb, wil ik graag in het blauw. Ik ben ook echt toe aan een nieuw paar Vans Sk8-Hi’s.
Hoe zou je je stijl omschrijven?
Je zal me vaak in een t-shirt met een print of logo, jeans en Vans zien. Lekker makkelijk dus. Met het koudere weer in het vooruitzicht, kan ik niet wachten om weer laagjes te dragen. Een trui met een jasje of een coltruitje onder een t-shirt.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik studeer nog, dus ik zit vanaf deze week weer veel in de schoolbanken. Ik ben in het weekend vaak in de stad te vinden met een biertje en wat vrienden. Daarnaast ga ik graag naar een goed concert, maar ik ben er ook zeker niet vies van om heerlijk thuis te chillen met een serie of een boek.