• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
New Gramicci, Obey, Dickies and lots of other brands online now!
Thom is wearing Béton Ciré, Wood Wood, Stussy, Carhartt WIP & Nike (57535)
Thom is wearing Béton Ciré, Wood Wood, Stussy, Carhartt WIP & Nike (57536)
Thom is wearing Béton Ciré, Wood Wood, Stussy, Carhartt WIP & Nike (57537)
Thom is wearing Béton Ciré, Wood Wood, Stussy, Carhartt WIP & Nike (57538)
Thom is wearing Béton Ciré, Wood Wood, Stussy, Carhartt WIP & Nike (57539)

Deel deze staff pick met iemand...

Thom

Thom is wearing Béton Ciré, Wood Wood, Stussy, Carhartt WIP & Nike

Thom is wearing his favourite brands; Stussy, Carhartt WIP & Nike. He is responsible for all the Funkie visualsHoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
In augustus werk ik hier nog maar een jaartje. Ik ben verantwoordelijk voor alle visuele uitingen, online én offline. Daarnaast film en edit ik de editorials die we af en toe schieten. In mijn overige tijd doe ik kleine werkzaamheden in de webshop zoals schoenen & caps fotograferen of producten online zetten.
Wat zijn je favoriete merken?
Op dit moment zijn Carhartt WIP en Stussy mijn meest favoriete merken. Carhartt WIP vooral voor de goede kwalitatieve basics en Stussy vooral voor de toffe uitgesproken items. Ik ben ook altijd een sneakerhead geweest dus Nike en Vans staan ook erg hoog op de lijst!
Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Dit wisselt sowieso heel erg per week. Op dit moment is het mijn Fatigue pant van Carhartt WIP in combinatie met mijn "Gundam" Nike air max 98's.
Wat word je volgend aankoop?
Tja, dat word een lastige keuze... Voor het wisselvallige weer wil ik eigenlijk een Patagonia Torrentshell máár de track jacket die ik op de foto aan heb wil ik ook héél erg graag.
Hoe zou je je stijl omschrijven?
Ik houd heel erg van streetwear en dat straal ik ook uit in mijn kledingkeuze denk ik. Sowieso houd ik van kleur dus ik draag vaak wat fellere kleuren. Én een goed paar schoenen mag nooit ontbreken natuurlijk
Wat doe je in je vrije tijd?
Naast werk probeer ik in mijn vrij tijd wat grafisch werk voor mezelf te maken en ik heb ook een voorliefde voor analoge fotografie en gekke camera's. Daarnaast heb ik thuis ook een wereldberoemde instagram kat zitten. Daarmee assisteer ik regelmatig mijn vriendin. Ook houd ik natuurlijk van een drankje met vrienden en een feestje op z'n tijd!