• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
New Gramicci, Obey, Dickies and lots of other brands online now!
Vivians wears: Carhartt WIP, Susan Bijl, Komono, Wood Wood, Side Party & Vans (57529)
Vivians wears: Carhartt WIP, Susan Bijl, Komono, Wood Wood, Side Party & Vans (57530)
Vivians wears: Carhartt WIP, Susan Bijl, Komono, Wood Wood, Side Party & Vans (57531)
Vivians wears: Carhartt WIP, Susan Bijl, Komono, Wood Wood, Side Party & Vans (57532)

Deel deze staff pick met iemand...

Vivian

Vivians wears: Carhartt WIP, Susan Bijl, Komono, Wood Wood, Side Party & Vans

Vivian loves casual. Her favourite brand is Carhartt WIP and she has been working at Funkie House for 12 years!Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Alweer 12 jaar, time flies! Ik ben begonnen bij Daily Rush in de verkoop en nu zit ik bij de webshop en verzorg ik social media, marketing en regel ik de in-store evenementen.
Wat zijn je favoriete merken?
Carhartt blijft mijn all-time favorite. Ik vind het leuk om dit te combineren met “vrouwelijke” merken als Just Female en Side Party. De mannenshirts van Obey blijven ook altijd goed!
Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Momenteel de blokkenbroek van Side Party, welke ik ook aan heb op de foto. En ik heb een heel tof nieuw Michigan jasje van Carhartt. En m'n Levi’s 501 zit echt perfect, het liefst heb ik die elke dag aan. Hmm ik kan niet kiezen, genoeg items in mijn kast hangen dus ;)
Wat word je volgend aankoop?
Een korte jumpsuit groen met bloemenprint van Just Female. Ik heb deze ook al in het blauw van vorig jaar, maar zit zo fijn!
Hoe zou je je stijl omschrijven?
Toch wel casual en comfy, want meestal heb ik gewoon een spijkerbroek aan met een t-shirt of trui. Af en toe heb ik er wat uitschieters tussen zitten. In de zomer is mijn stijl wat uitbundiger dan in de winter, dan ga ik echt alleen voor comfort.
Wat doe je in je vrije tijd?
Naast mijn werk bij Funkie House, maak ik ook foto’s onder de naam Great Heights, dit doe ik samen met mijn man (ja écht!). Ik ga vaak langs bij Rotterdamse horeca voor sfeer, interieur en foodfoto’s. Ik word echt blij van mooie koffietenten! Ook probeer ik om de 3 maanden een tripje in te plannen. Gewoon om een beetje te wandelen, eten en analoge foto’s te maken!