• assistent-shopmanager-momtobe-and-girlboss (1)
  • assistent-shopmanager-momtobe-and-girlboss (2)
  • assistent-shopmanager-momtobe-and-girlboss (3)
  • assistent-shopmanager-momtobe-and-girlboss (4)
  • assistent-shopmanager-momtobe-and-girlboss (5)
Laura Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Mijn werkdag begint altijd vroeg. Ik ga vanuit Rotterdam naar Den Haag HS waar ik nog een wandeling van 20min voor me heb voordat ik bij de winkel aankom. Eenmaal open drink ik een kopje thee, zet ik toffe muziek aan en ga ik op het gemakje stofzuigen, administratie doen of uiteraard klanten helpen in de winkel. Ik begin mijn werkdag vaak alleen op de werkvloer en rond lunchtijd komt er een collega bij, altijd gezellig!

Wat zijn je favoriete merken?
Minimum, Dr. Denim, Just Female en Vans.

Wie is je stijlicoon?
Mijn stijlicoon is denk ik Sammi Jefcoate, eigenares van Hallow Collective. Zij is jong, getatoeëerd, getrouwd, is moeder en runt een succesvol bedrijf. Zij combineert casual kledingstukken met high fashion en rock n' roll merch, super toffe combinatie! Nou ben ik zelf wel een stuk meer casual.

Wat word je volgend aankoop?
Ik ben nu zwanger dus al mijn aankopen zijn redelijk daarop aangepast. Ik draag eigenlijk wel altijd Vans, maar heb nog geen checkered slip-ons. Lijkt me super handig voor als mijn buik groter wordt! Heb gisteren ook een onwijs mooie broek van Carhartt gepast - de W' Pullman Ankle Pant. Uiteraard krijg ik bij geen enkele maat de knoop dicht, maar wil 'm misschien wel alvast kopen voor na de bevalling.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb een eigen bedrijf waar ik dus in mijn vrije tijd aan werk - OUT LOUD Studio. Lees verder graag boeken, schrijf graag, hou onwijs van muziek en naar shows gaan en probeer zoveel tijd mogelijk te maken om te genieten van het leven samen met mijn man, familie en katjes.Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals