• Auke is wearing layers by patagonia, woodwood, edwin, carhartt WIP & Nike (1)
  • Auke is wearing layers by patagonia, woodwood, edwin, carhartt WIP & Nike (2)
  • Auke is wearing layers by patagonia, woodwood, edwin, carhartt WIP & Nike (3)
  • Auke is wearing layers by patagonia, woodwood, edwin, carhartt WIP & Nike (4)
Auke

Vertel ons wat over je outfit. Waarom heb je deze stukken gekozen en zo gecombineerd met elkaar?
Het is niet bepaald zomer dus ik moest wel voor iets warms gaan. Ik ben totaal geen fan van winterjassen, het is naar mijn mening een ontzettend saai en outfit bepalend kledingstuk. Om die reden ben ik voor laagjes gegaan. Eerst een lekker warm Chase T-shirt van Carhartt, daar overheen een Edwin Popover Shirt, vervolgens het Frnaco Shirt van Wood Wood en om het af te maken het Retro Pile Vest van Patagonia. Verder heb ik gekozen voor een Carhartt Klondike Pant en de Nike Blazer Mid 77’s gewoon omdat ik die níét saai vind.


Wat is je favoriete item in de winkel op dit moment?
De Carhartt Chase T-Shirts denk ik. Niet per se een heel spannend antwoord, maar het zijn gewoon kwalitatief hele goede shirts en precies de pasvorm die ik fijn vind. Ook niet algeheel onbelangrijk, weinig bombarie. Gewoon één klein logo.


Wat wordt je volgende aankoop? Waarom?
Dat gaat sowieso het Frnaco Shirt van Wood Wood worden wat ik aan heb op de foto’s. Ook een kleiner formaat Susan Bijl. Ik zeul nu veel te vaak een zeer minimaal aantal spullen mee in een veel te grote Susan Bijl tas.


Stel, je gaat op date en wij betalen de rekening… Waar ga je heen?
Daten staat niet per se op mijn lijstje met sterke punten. Ik zou eigenlijk willen zeggen dat ik gewoon lekker ga koken bij mij thuis met een fles goedkope dan wel dure wijn zodat ik er snel een eind aan kan breien als het niets is. Ik weet dat mijn collega’s dit een saai en typerend antwoord vinden voor mij en dat zij vinden dat ik eens gezellig moet doen, maar ik heb daar precies geen boodschap aan. Laten we met zijn alle minder daten in 2020 en meer thuis blijven.


Wat kijk je momenteel en wat vind je echt een aanrader?
Ik zit op dit moment vuistdiep in House of Cards en heb tussendoor seizoen twee van You gekeken. Verder kijk ik veel TV en lees ik boeken. De serie You is wel écht een aanrader. House of Cards naar mijn mening ook, maar daar schijnt toch iedereen al iets van te vinden. Mocht je nou toevallig van lezen houden en al lang niet gehuild hebben, dan moet je Een Klein Leven van Hanya Yanaghiara lezen en De Meeste Mensen Deugen van Rutger Bregman als je écht niet meer in de mens gelooft. Shop the look
Wilco - Wood Wood Houston Sweat

Wilco wearing his Wood Wood sweater, BDD jeans and a 3 years old Nudie wallet.

Shop the look
Charlotte Michigan Chore Coat

Charlotte layering her Carhartt Chore coat over an Obey tee. With a pair of Dr Denim jeans and our exclusive Robey sneaker collab.

Shop the look
Fenna SS17 favourites

Fenna used to be The Hague crew. She's a Rotterdam weekender now. Wearing those new Nike sneakers: Air More Uptempo!

Shop the look
Bram P. Fall/Winter 2017

Bram P. can be found in our basement mostly. He's all dressed up in Carhartt WIP. New stuff & sale items combined!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals