• Emma is wearing a vegan leather suit with Susan Bijl & some Vans (1)
  • Emma is wearing a vegan leather suit with Susan Bijl & some Vans (2)
  • Emma is wearing a vegan leather suit with Susan Bijl & some Vans (3)
  • Emma is wearing a vegan leather suit with Susan Bijl & some Vans (4)
  • Emma is wearing a vegan leather suit with Susan Bijl & some Vans (5)
Emma

Vertel ons wat over je outfit. Waarom heb je deze stukken gekozen en zo gecombineerd met elkaar? 
Ik heb gekozen voor een outfit met verschillende lagen, dit is handig voor zowel de herfst als voor de winter. Mijn oog viel gelijk op het vegan leren pakje van Native Youth. Ik ben groot fan van leren jassen en broeken, vooral omdat ze een outfit wat stoerder maken. Zowel de jas als de broek (die overigens heerlijk zit!!) zijn los van elkaar goed te gebruiken en kun je makkelijk combineren met andere kledingstukken. De Vans Platform en Susan Bijl Bum Bag (mijn lievelingskleuren) maken de outfit wat jonger en speelser.

Wat is jouw favoriete item in de winkel op dit moment?
Er is de afgelopen tijd enorm veel nieuwe kleding binnen gekomen! Hierdoor heb ik niet echt één favoriet item, maar meerdere items. Te beginnen met de Madison corduroy long sleeves van Carhartt WIP op de mannen afdeling. Ik droeg vroeger veel corduroy kleding en vind het leuk om te zien dat het zijn comeback heeft gemaakt. Ik ben ook groot fan van hoedjes en petjes. Kangol, Carhartt en Obey hebben weer toffe items uitgebracht die voor zowel winter als zomer te gebruiken zijn. Op dit moment staan de bucket hats van Kangol en Carhartt in mijn favorieten lijstje naast de panel jumbled hats van Obey.

Wat word je volgende aankoop? Waarom?
Ik denk dat mijn volgende aankoop een zwarte bucket hat van Kangol gaat worden. Ik ga binnenkort reizen voor 6 maanden en een toffe cap of hat is onmisbaar tijdens mijn reis.

Stel, je gaat op date en wij betalen de rekening… Waar ga je heen en wat trek je aan?
Op een zomerse dag vind ik het heerlijk om een hapje te eten of een gezellig drankje te doen aan het water. De Japanse, mediterrane en Indonesische keukens zijn favoriet. De outfit die ik voor deze dag zou aantrekken, bestaat uit de Elisson Roka print dress van MbyM met daaronder gloednieuwe Pascal Dr. Martens. Ik zou dit combineren met een Matt&Natt triplet dwell bag in blauw of zwart, een zwarte Komono zonnebril, zilverkleurige sieraden van A Brend Jewelry en een zwart of zilverkleurig horloge van Casio.

Wat kijk je momenteel en vind je echt een aanrader?
Ik kijk momenteel heel veel series door elkaar, doordat sommige seizoenen nog even op zich laten wachten. Mijn top 3 bestaat uit Grey's Anatomy, Euphoria en Line of Duty. De series brengen hedendaagse en maatschappelijke problemen aan het licht. Vooral Euphoria heeft mij enorm verrast en dat al in de 1e aflevering.
Van spelprogramma's als Expeditie Robinson en De Slimste Mens kan ik ook heel erg genieten. Voor iedereen die houdt van Hollandse sensatie en humor zijn beide programma's perfect.Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals