• Esma is wearing Stussy, Minimum, Side Party, Freitag, Vans and Just Female (1)
  • Esma is wearing Stussy, Minimum, Side Party, Freitag, Vans and Just Female (2)
  • Esma is wearing Stussy, Minimum, Side Party, Freitag, Vans and Just Female (3)
  • Esma is wearing Stussy, Minimum, Side Party, Freitag, Vans and Just Female (4)
Esma

Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Ik werk nu alweer 2,5 jaar bij Funkie House in Den Haag. Ik ben style advisor, eentje die altijd in is voor een gezellige babbel!

Wat zijn je favoriete merken?
Native youthVagabondKomono & Obey! Ik ben zelf gek op printjes en opvallende kleuren. Native youth en Obey hebben vaak kledingstukken met gezellige prints en kleuren, love that! Verder vind ik de schoenen van Vagabond mega fijn zitten en ze gaan ook gewoon super lang mee! Dit is natuurlijk mega handig voor als je student bent.

Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Mijn favoriete item hangt niet in mijn kast, maar ligt altijd netjes in zijn brillendoosje te shinen namelijk: mijn Komono (Phoenix) zonnenbril. Ik ben gek op cat eye zonnebrillen, oh en ook op katten! (om dit ook maar gelijk gezegd te hebben). Deze bril zorgt ervoor dat ik zelf op de brakke zondagen er weer stralend uitzie!

Wat wordt je volgende aankoop?
Ik zit er aan te denken om weer nieuwe Dr. Martens boots te kopen, waarschijnlijk de Pascal Virginia's! Ik ben van mening dat je deze nog heerlijk in de zomer kan rocken onder een leuk jurkje. Ook ga ik deze zomer naar een aantal festivals toe en kan ik daar heerlijk ongegeneerd mee in de modder stampen. Als ik er nog een item aan zou mogen toevoegen zou het dat rode V neck blousje van Side Party zijn.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Mijn rode lippen zijn elke dag hetzelfde, maar dit geldt niet voor mijn kledingstijl. Mijn kledingstijl is namelijk erg eclectisch! (verschilt dus per dag, week, maand) . Het is in het algemeen kleurrijk en vrouwelijk met hier en daar een gek printje! Mocht je mij vaak in de winkel van Den Haag gezien hebben en kan je mijn stijl beter omschrijven? Dan hoor ik het graag van je!

Wat doe je in je vrije tijd?
Op het moment ben ik druk bezig met het afronden van mijn studie, hier kan ik lekker al mijn creativiteit in kwijt als ontwerper. Naast grafisch werk vind ik het ook leuk om hier en daar een disco/house feestje te bezoeken of een lekker bij een vegan eettentje te eten.


Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals