• Marlèna is wearing Matt & Nat, Vagabond Shoemakers, Minimum, Native Youth and MbyM (1)
  • Marlèna is wearing Matt & Nat, Vagabond Shoemakers, Minimum, Native Youth and MbyM (2)
  • Marlèna is wearing Matt & Nat, Vagabond Shoemakers, Minimum, Native Youth and MbyM (3)
  • Marlèna is wearing Matt & Nat, Vagabond Shoemakers, Minimum, Native Youth and MbyM (4)
  • Marlèna is wearing Matt & Nat, Vagabond Shoemakers, Minimum, Native Youth and MbyM (5)
Marlèna

Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Ik tik nu bijna de 2 maanden aan bij Funkie House and many more to come, hopefully! Je kan bij mij altijd terecht voor tips, stijladvies of gewoon een goed gesprek.

Wat zijn je favoriete merken?
Ik slenter eigenlijk heel graag over alle verdiepingen van de Funkie. Ik duik regelmatig de basement in voor Carhartt WIP & Obey, maar de vrouwelijke touch van de winkel begin ik ook behoorlijk te waarderen. Mijn kast vult zich steeds meer met Side PartyMinimum en Native Youth.

Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Toch wel mijn twee nieuwste aanwinsten: de fluffy teddycoat en wollen broek, beiden van Minimum. Blij met deze ontzettend heerlijke nazomer, maar kriebels om mijn herfst/winter collectie om mijn lijf te slingeren. Ook mijn gele Obey turtleneck en olijfkleurige turtleneck van Side Party maken me erg blij.

Wat wordt je volgende aankoop?
Bij dit gevaarlijke bijbaantje is er op de lopende band een “volgende aankoop”. Mijn salaris vliegt er sneller doorheen dan menig Netflix serie, het is belachelijk. Desalniettemin blijf ik mn welverdiende centen rondgooien en binnenkort smijt ik het Great Master shirt van Carhartt WIP en bijbehorende broek over de toonbank.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Je treft mij voornamelijk in veel laagjes en heerlijke overzised jassen of truien. Van vintage word ik vaak ook heel gelukkig en mijn Dr. Martens mogen zeker niet ontbreken. Het liefste met een plateau, want met een lengte van 1.61 zie je anders niet zoveel van de wereld.

Wat doe je in je vrije tijd?
De laatste tijd vind je mij steeds vaker in leuke koffiebarretjes. Toko’s als “Man Met Bril Koffie” of “Harvest Coffee Brewers” (inclusief gratis refills op filter koffie) maken mij erg blij. Helaas niet casual for the fun, maar om aan de studie te zitten, zodat ik (fingers crossed) dit jaar af kan studeren. Tijdens het uitstellen doe ik graag een klein dansje op feestjes of festivals, hier en daar uiteten of toffe steden bezoeken. 


Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals