• Marloes-Selfhood-DrMartens-Minumum (1)
  • Marloes-Selfhood-DrMartens-Minumum (2)
  • Marloes-Selfhood-DrMartens-Minumum (3)
  • Marloes-Selfhood-DrMartens-Minumum (4)
Marloes

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Ik studeer in Den Haag dus wanneer ik vrij ben sjees ik door naar Funkie House Den Haag. Ik werk voornamelijk in de weeekenden en soms een doordeweekse dag. Als ik binnen kom spit ik als eerst de winkel door naar de nieuwe items, daar ben ik altijd erg beniewd naar. Vervolgens klets ik tijdens het koffierondje met collega's bij, om vervolgens verder te kletsen met de klanten en ze te helpen. 

Wat zijn je favoriete merken? 
Ik ben altijd erg fan van Native Youth vanwege hun toffe printjes. Maar daarnaast vind ik Minimum ook altijd fijn: mooie pasvorm, goede kwaliteit en hun collectie is altijd erg divers. Schoenen loop ik bijna alleen maar op Dr Martens. Die maken elke outfit af. 

Wie is je stijlicoon?
Ik heb niet echt een stijlicoon, maar als ik toch iemand zou moeten kiezen dan kies ik mijn Haagse collega's. Iedereen die bij Funkie House Den Haag werkt heeft een hele eigen stijl. Hierdoor raak ik vaak door anderen geinspireerd om verschillende items te combineren of juist iets totaal nieuws uit te proberen. 

Wat word je volgende aankoop? 
Ja wat niet? Ik sta er om bekend dat ik graag winkel, dus mijn verlanlijstje is groot. Maar de kersenrode dr Martens Virgina staan wel hoog op mijn lijstje, ik ben groot Dr Martens fan. Dat ik al 4 paar heb maakt niet uit, de rode heb ik namelijk nog niet! 

Wat doe je in je vrije tijd? 
Samen met vrienden ga ik veel festivals af, maar een avondje stappen in Den Haag sla ik ook nooit over. De volgende dag vind ik het dan heerlijk om de hele dag in bed te liggen en series te kijken. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en illustreer ik soms. Maar mijn allergrootste hobby is eten! Haha, ik kan de hele dag door eten. Ik hou ervan om ergens een hapje te eten want koken kan ik absoluut niet. Over een maand ga ik op mijzelf wonen in Den Haag, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken.Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals