• Onne - Carhartt Armor Lux (1)
  • Onne - Carhartt Armor Lux (2)
  • Onne - Carhartt Armor Lux (3)
  • Onne - Carhartt Armor Lux (4)
  • Onne - Carhartt Armor Lux (5)
Onne


Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Na het koffierondje dat we met z'n allen 's ochtends aan de kassa doen, duik ik met m'n collega's Thom en Viv het webshopkantoor in. Als ik niet bezig ben met het bewerken en online zetten van een fotoshoot, dan sta ik in de studio om nieuwe collecties op model te schieten.


Wat zijn je favoriete merken?
Ik hou van denim en let dus goed op de collecties van Nudie Jeans, Benzak en Lee. Carhartt WIP is mijn favoriete merk voor tops en basics. Wat schoenen betreft ben ik niet zo merkvast. Ik wissel Converse, Nike, Dr Martens (vegan) en Vans met elkaar af.

Wie is je stijlicoon?
Dat vind ik een lastige vraag, omdat ik niet per se één stijlicoon heb. Ik haal regelmatig wat inspiratie van Pinterest en Instagram. Dan zoek ik vooral naar een mix van workwear, denim en authentics. Een account dat ik de laatste tijd in de gaten houd is @the.daily.obsessions uit Tokyo. Sowieso is Japan een land dat me qua stijl heel erg aanspreekt!

Wat word je volgende aankoop?
Een nieuw paar Converse All Stars. Ik twijfel alleen nog over de kleur. Ik heb geen witte All Stars meer in m'n kast staan. De bruine die ik hier op de foto aan heb vind ik ook nice.

Wat doe je in je vrije tijd?
Foto's maken! Ik volg een opleiding tot vakfotograaf en ben daar dus erg druk mee. Daarnaast vind ik het fijn om met mijn vrouw en onze twee katjes te huismussen, of ergens een hapje te gaan eten met biosbezoek. Ik ben door Funkie House collega's al tot 'familieman' gedoopt en ik denk dat dat aardig klopt. Toch heb ik ook nog een beetje Rock 'n roll in mijn leven, je kunt me tegenkomen bij indie en garagerock showtjes.
Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals