• Onne is wearing: Carhartt WIP, Lyle & Scott and Vans (1)
  • Onne is wearing: Carhartt WIP, Lyle & Scott and Vans (2)
  • Onne is wearing: Carhartt WIP, Lyle & Scott and Vans (3)
  • Onne is wearing: Carhartt WIP, Lyle & Scott and Vans (4)
  • Onne is wearing: Carhartt WIP, Lyle & Scott and Vans (5)
Onne

Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Deze maand werk ik hier alweer 4 jaar. Ik begon als shop manager van de tijdelijke Pop-Up aan de Nieuwe Binnenweg en tegenwoordig ben ik fotograaf voor de webshop. Ik fotografeer onze dames- en herencollecties op model en maak de beelden die je terugziet in onze editorial shoots. De meest recente shoot vond plaats bij Jarmusch en staat nu online! Als ik niet in de studio sta, dan ben ik bezig met het online zetten van productfoto’s of doe ik andere webshop-werkzaamheden.

Wat zijn je favoriete merken?
In mijn kledingkast vind je veel Carhartt WIP. De collectie van Armor Lux is altijd sterk, net als de overhemden van Portuguese Flannel bijvoorbeeld. Ik ben fan van Freitag tassen en qua schoenen kun je wat mij betreft niet mis gaan met Vans. Laatst mocht ik trouwens meekijken naar de wintercollectie van Brixton; ik ben super blij dat we hier weer kleding van gaan verkopen. Wat een mooi merk.

Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Dat is overduidelijk mijn Benzak (BDD) van Japanse selvage denim. Ik draag hem inmiddels ruim 1,5 jaar en probeer hem zoveel mogelijk op z’n donder te geven waardoor hij mooie slijtage begint te vertonen.

Wat word je volgend aankoop?
Ik denk een paar Vans Authentics uit de Anaheim collectie. Voorlopig ben ik blij met mijn mijn meest recente aankoop: deze polo van Lyle & Scott.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Als een mix van Amerikaanse workwear en Europese menswear. Een beetje baggy, maar ook gekleed. Qua kleur zit ik momenteel in de aardse tinten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Klussen aan de babykamer (yes, ik word binnenkort papa!) en verder gaat er veel tijd zitten in mijn studie aan de Fotovakschool. Gelukkig hou ik ook nog tijd over om indie/garage bandjes te checken.


Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals