• Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (1)
  • Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (2)
  • Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (3)
  • Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (4)
  • Tessa is wearing Carhartt Wip, Obey & Abrend (5)
Tessa

Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Anderhalf jaar nu ongeveer! Ik heb de eerste paar maanden in de Daily Rush gestaan en daarna ben ik meeverhuisd naar de overkant. Hier help ik klanten aan mooie items. 

Wat zijn je favoriete merken?
Carhartt WIP blijft een all time favorite! Ik struin zowel de dames als de heren collectie af. Voor t-shirts kijk ik vaak bij Obey, veel leuke en opvallende prints. Van Wood WoodNative Youth en Vans ben ik ook groot fan! 

Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Mijn laatste toevoeging aan mijn kledingkast is meteen een van mijn favorieten geworden, de Dr. Martens Jadon. Ze maken een simpele outfit meteen veel spannender! (Ik moet ze alleen nog wel een beetje uitlopen haha) Mijn Carhartt Michigan Chore Coat trek ik ook elke herfst/winter weer met veel plezier uit de kast.
 
Wat wordt je volgende aankoop?
Er staat altijd wel genoeg op mijn verlanglijstje! Zoals deze Bib Overall bijvoorbeeld. En de top van Obey die ik aan heb, wil ik graag in het blauw. Ik ben ook echt toe aan een nieuw paar Vans Sk8-Hi’s. 

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Je zal me vaak in een t-shirt met een print of logo, jeans en Vans zien. Lekker makkelijk dus. Met het koudere weer in het vooruitzicht, kan ik niet wachten om weer laagjes te dragen. Een trui met een jasje of een coltruitje onder een t-shirt.
 
Wat doe je in je vrije tijd?
Ik studeer nog, dus ik zit vanaf deze week weer veel in de schoolbanken. Ik ben in het weekend vaak in de stad te vinden met een biertje en wat vrienden. Daarnaast ga ik graag naar een goed concert, maar ik ben er ook zeker niet vies van om heerlijk thuis te chillen met een serie of een boek. Shop the look
Wilco - Wood Wood Houston Sweat

Wilco wearing his Wood Wood sweater, BDD jeans and a 3 years old Nudie wallet.

Shop the look
Charlotte Michigan Chore Coat

Charlotte layering her Carhartt Chore coat over an Obey tee. With a pair of Dr Denim jeans and our exclusive Robey sneaker collab.

Shop the look
Fenna SS17 favourites

Fenna used to be The Hague crew. She's a Rotterdam weekender now. Wearing those new Nike sneakers: Air More Uptempo!

Shop the look
Bram P. Fall/Winter 2017

Bram P. can be found in our basement mostly. He's all dressed up in Carhartt WIP. New stuff & sale items combined!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals