• Yesim is completely dressed in Obey with Taikan & Nike (1)
  • Yesim is completely dressed in Obey with Taikan & Nike (2)
  • Yesim is completely dressed in Obey with Taikan & Nike (3)
  • Yesim is completely dressed in Obey with Taikan & Nike (4)
  • Yesim is completely dressed in Obey with Taikan & Nike (5)
  • Yesim is completely dressed in Obey with Taikan & Nike (6)
Yesim

Hoelang werk je al bij Funkie House en wat is je functie?
Ik werk sinds juni bij Funkie House als Sales Advisor. Je kunt mij het vaakst beneden in de shop-in-shop van Obey en Carhartt WIP vinden. Mocht je mij in de winkel spotten, dan kun je me lekker lastig vallen voor stijladvies of een gezellig praatje!

Wat zijn je favoriete merken?
Dat heb ik net al een beetje verklapt haha. Ik vind alle merken die we verkopen super tof, maar mijn all time favorites zijn toch wel Obey en Carhartt WIP. Ik hou van oversized en stoere kleding en dat kan ik terug vinden in deze merken. Vaak heb ik zelfs kleding van de heren aan omdat die lekker groot vallen!

Wat is je favoriete item in je kledingkast?
Lastig! Het zijn er te veel! Met dit weer zijn mijn lange faux fur jassen mijn favoriete items. De jassen maken je outfits helemaal af, ook al heb je iets heel basics aan. Daarnaast is mijn Obey Bender Carpenter Denim van de heren collectie een favoriet. Vaak geeft dit een stoere look aan mijn outfit, ook al heb ik een faux fur jas aan.

Wat wordt je volgende aankoop?
Mijn volgende aankoop is een vicieuze cirkel die ik maar niet kan doorbreken! Nu ik vaker werk zie ik altijd wel wat leuks hangen en denk ik 'omg die wil ik hebben'. Toch ben ik van plan om als eerst de Obey Casbah Leopard Overall, die ik op de foto aan heb, te kopen.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Ik draag voornamelijk streetwear. Trackpants zijn mijn favoriete soort broeken. Daarnaast zul je me vaak in de winkel zien in een oversized shirt met een nette pantalon en sneakers. Nu het wat kouder aan het worden is draag ik vaak laagjes, zoals een turtleneck onder een t-shirt of een sweater. Geeft toch wel weer een leuke look aan je outfit!

Wat doe je in je vrije tijd?
Naast het studeren en werken, hou ik me het liefst bezig met tekenen of bezoek ik musea. Met dit koude weer vind ik het ook super chill om op de bank te hangen, Netflixje aan met een cozy blanket. Daarnaast hang ik een beetje rond met vrienden en game ik af en toe.

No results found

Shop the look
Rachel - Dr Martens 1460 Greasy

Rachel wearing her 6-years old boots by Dr Martens. Worn at least 5 times a week!

Shop the look
Vivian - all denim

Vivian all dressed up in Carhartt denim.

Shop the look
Onne - Carhartt Modular Jacket

Onne wearing the Carhartt Modular Jacket in "Rover Green".

Shop the look
Rachel - Obey Creeper Denim jacket

Rachel wearing the Obey Creeper denim jacket, which is taken from the Obey S/S '17 men's collection!

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals