I love my new Docs

I love my new Docs

Dr Martens is aangevuld. De populaire schoen is weer in groten getale aanwezig in onze shop. Om te zorgen dat jij de schoen kiest die het beste bij jou past, zetten wij de keuzes even op een rijtje.

17 januari 2019 Read more
Funkie Friends : Jason Meyer

Funkie Friends : Jason Meyer

Funkie House bestaat 30 jaar! Sinds de opening in 1989 hebben een hoop mensen hun steentje bijgedragen aan het opbouwen van de shop. Met oud medewerkers blikken we nu terug op hun periode bij Funkie House. Aan de hand van een aantal vragen en foto's stellen wij het oud personeel aan je voor en halen we herinneringen op.

9 januari 2019 Read more
Funkie House bestaat dertig jaar!

Funkie House bestaat dertig jaar!

Oud & Nieuw is een periode van terugblikken en vooruitkijken. Daarom hebben we in dit blog wat anekdotes uit ons roemruchte verleden voor je op een rijtje gezet. We sluiten af met een verrassing en tippen wat je van ons kan verwachten in 2019.

31 december 2018 Read more
Holiday Campaign '18

Holiday Campaign '18

Tijdens de feestdagen een stijlvolle indruk achterlaten, dat willen we natuurlijk allemaal wel. Maar heb je, net als wij, geen zin om 'overdressed' te zijn? Dan is onze Holiday Campaign iets voor jou! Stijlvol en streetwear gaan namelijk prima samen. We bewijzen het aan de hand van in totaal zes outfits: drie voor hem en drie voor haar.

21 december 2018 Read more
Funkie Gift Guide

Funkie Gift Guide

Ligt het aan ons of is dit jaar echt voorbij gevlogen?! Sinterklaas is alweer bijna het land uit (kom nog snel langs voor wat last-minute cadeaus!) en de sfeervolle kerstdagen komen er alweer aan. Het is weer tijd voor de jaarlijkse Funkie Gift Guide, enjoy!

4 december 2018 Read more
SECRID X FREITAG

SECRID X FREITAG

FREITAG X SECRID. FREITAG en Secrid hebben de handen in één geslagen voor een praktische, veilige en bovenal mooie cardholder. Kwaliteit die je van beide merken gewend bent in één stylish ontwerp. Vanaf nu is praktisch ook stylish. 

28 november 2018 Read more
In the woods | FW '18 Collection

In the woods | FW '18 Collection

De herfst is in volle gang. Reden voor wat inspiratie! We hebben onze studio mee naar buiten genomen; 'In the woods', met een selectie van onze favoriete herfst-outifts. Filmend en fotograferend in dezelfde condities waarin jij de kleding straks zal dragen.

29 oktober 2018 Read more
New Funkie shirt 'upside down'

New Funkie shirt 'upside down'

Yesss! Het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt is binnen! Dit keer is het ontwerp geïnspireerd op de 'Upside Down' van hitserie The Stranger Things, maar dan met een vrolijk randje zoals wij van onze buyer Rachel gewend zijn!

1 november 2018 Read more
Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Meet AGE, a Korean sneakerbrand

Funkie House heeft een officiele primeur; Age sneakers. Wij zijn het eerste verkooppunt in NL van dit Koreaanse merkje en super blij met deze unieke sneakers!

25 september 2018 Read more
Fila: a blast from the past!

Fila: a blast from the past!

Bij Funkie House zijn we altijd op zoek naar vernieuwing en nieuwe labels voor onze shop. De Retro vibe is natuurlijk helemaal hot en we kunnen niet zeggen dat we dit vervelend vinden!

29 augustus 2018 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals