The first OBEY shop-in-shop!

The first OBEY shop-in-shop!

We hebben al een aankondiging gedaan op social media, maar nu kunnen wij het eindelijk van de daken schreeuwen: Funkie House Rotterdam heeft de aller eerste OBEY shop-in-shop van Nederland!

13 augustus 2018 Read more
Hello Vans Anaheim!

Hello Vans Anaheim!

Een tijdje geleden hebben we al aangekondigd dat we overstappen naar de Vans Anaheim lijn. Time has come! Alle Vans classics zijn vervangen voor de luxere Anaheim classics en nieuwe modellen!

24 juli 2018 Read more
Obey x Warrior Shanghai

Obey x Warrior Shanghai

OBEY en Warrior Shanghai zijn samen een héle toffe samenwerking aangegaan. De volledige collectie is vanaf NU te koop in onze Rotterdamse én Haagse shop maar natuurlijk ook online!

24 juli 2018 Read more
Bring back your Nudie Jeans!

Bring back your Nudie Jeans!

Bij Funkie House verkopen we een aantal merken die een positieve impact op het milieu hebben. Hier staan wij dik achter en in het verlengde van deze sustainable gedachten nemen wij jouw gedragen Nudie Jeans in & als beloning krijg jij 20% korting op een nieuwe Nudie Jeans!

10 juli 2018 Read more
New brand alert! Warrior Shanghai

New brand alert! Warrior Shanghai

YES! We hebben een nieuw schoenenmerk bij Funkie House! Warrior Shanghai maakt al sinds 1927 gympen en is na lange afwezigheid weer verkrijgbaar in Europa. Deze schoenen brengen je helemaal terug naar je eerste gymles!

5 juli 2018 Read more
The new Nudie Jeans Hightop Tilde

The new Nudie Jeans Hightop Tilde

Hightop Tilde is de eerste 100% dames denim van Nudie Jeans. Deze nieuwe jeans omhelst de vrouwelijke vormen maar zorgt wel voor een stoere look. We vroegen Christina Curry of ze model wilde staan voor onze campagne!

12 juni 2018 Read more
Recap: Trobbies T-shirt release

Recap: Trobbies T-shirt release

Op donderdag 17 juni was de t-shirt release van een échte Haagse samenwerking tussen: Trobbies X Funkie House X The Crave. Tattoo artiest, ontwerper en kunstenaar Trobbies heeft de shirts ontworpen en het zijn drie totaal verschillende shirts geworden met als thema: ogen en lippen. 

29 mei 2018 Read more
Trobbies X Funkie House X The Crave

Trobbies X Funkie House X The Crave

We hebben de Haagse handen ineengeslagen! Heerlijke shirts van Trobbies X Funkie House X The Crave. Ontwerper, kunstenaar en ondernemer Trobbies heeft de shirts ontworpen en het resultaat mag er zeker wezen!                              

17 mei 2018 Read more
By Jarmusch & Funkie House

By Jarmusch & Funkie House

De spring/summer collectie 2018 hangt weer in de winkels. Een mooi moment voor een nieuwe editorial! Funkie House presents: Rendez-Vous at By Jarmusch. Check ook meteen ons Instagram account, er staat een leuke winactie online!

1 mei 2018 Read more
Funkie House X Rachel Spanjersberg

Funkie House X Rachel Spanjersberg

Rachèl Spanjersberg is niet alleen de visual merchandiser en fashion buyer van Funkie House Rotterdam & Den Haag, ze is ook illustrator bij ê studio! Speciaal voor Funkie House heeft zij het'Jungle Fever' t-shirt ontworpen en deze is nu zowel in Rotterdam als online te koop.

17 april 2018 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals