Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Sssssnake Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt

Een sidderende zon, palmbomen, een duizend-en-een-nacht vibe en de mooiste warme tinten: ‘Snake’- het nieuwe Rachel Spanjersberg X Funkie House t-shirt!

21 mei 2020 Read more
Funkie Radio: Summer vibes by Mowgli

Funkie Radio: Summer vibes by Mowgli

Voor de derde editie van de Funkie Radio hebben we Mowgli gevraagd om een fijne zomerse mix te maken voor ons. Hij was al bekend bij ons al klant in de shop en dat maakt het natuurlijk extra leuk!

19 mei 2020 Read more
Behind the scenes: Still Moving Editoral

Behind the scenes: Still Moving Editoral

‘Standing still doesn’t mean you have to stop moving.’

De afgelopen weken waren even anders dan normaal. Dit gaf ons een reden om op een creatieve manier toch onze items te showen!

13 mei 2020 Read more
New Arrival: Funkie Headwear

New Arrival: Funkie Headwear

Met trots introduceren wij onze Funkie Headwear collectie. Of het nu voor extra stijlpunten is of tegen de zon, iedereen heeft of course een goed hoofddeksel in z’n garderobe nodig!

23 april 2020 Read more
HAPPY EARTH DAY

HAPPY EARTH DAY

Misschien wel meer dan ooit geeft moeder natuur ons een seintje dat zij wat meer liefde van ons nodig heeft! Ook bij Funkie House proberen wij hier bewuster mee om te gaan, het zijn misschien kleine stapjes maar elke stap is er één. Earth Day vinden wij een mooie aanleiding om onze responsible merken in het zonnetje te zetten en jou zo te laten zien dat responsible ook hartstikke fashionable is! 

21 april 2020 Read more
Introducing: Kleman France

Introducing: Kleman France

Het franse merk Kleman maakt sinds 1988 schoenen. Oorspronkelijk voor het franse leger, spoorwegarbeiders & brandweermannen. Vandaag de dag word nog steeds alles geproduceerd in Frankrijk volgens strikte specificaties. Het merk staat daarom ook bekend om z’n authenticiteit & duurzaamheid. 

2 april 2020 Read more
STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

STAY INSIDE CLUB - EASTER EDITION

Wij begrijpen dat het erg verleidelijk is om heel de dag in je hoodie en sweatpants rond te lopen, maar laten wij voor Pasen heel even uit dat huispakkie kruipen! In de nieuwe editorial ‘Stay Inside Club - Easter edition’ showen wij hoe je er op je paasbest, maar comfortabel bij zit tijdens de virtuele paasbrunch met la familia.

9 april 2020 Read more
Brand new Funkie totebags

Brand new Funkie totebags

We know you all like a good totebag! Daarom hebben we nu een nieuwe mini collectie aan totes in heerlijke frisse kleurtjes. Deze keer in een meer minimal/contemporary look in plaats van de illustratieve streetwear look die jullie gewend zijn van ons. 

7 april 2020 Read more
Personal Shopping bij Funkie House

Personal Shopping bij Funkie House

Onze winkels zijn gesloten, maar achter de schermen zijn wij in kleine teams hard aan het werk om jullie online orders in te pakken en jullie online te kunnen blijven helpen. Wij begrijpen dat niet iedereen fan is van online shoppen, daarom komen wij met Personal Shopping in Rotterdam en Den Haag!

2 april 2020 Read more
New footwear! Saucony

New footwear! Saucony

Het Amerikaanse schoenenmerk Saucony is een oude bekende bij Funkie House maar daarom natuurlijk niet minder tof. Saucony is begonnen als hardloopmerk, maar richt zijn focus nu volledig op looks en comfort. Door de frisse en kleurrijke colorways die Saucony met zich meebrengt zit er zeker een paartje voor jou tussen!

18 februari 2020 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals