Two Giants Turned 30

Two Giants Turned 30

1989 moet een goed jaar geweest zijn! Het zal je inmiddels niet ontgaan zijn dat Funkie House in Rotterdam werd opgericht. Een stukje verderop, in New York om precies te zijn, koos Shepard Fairey ervoor zijn interesses te bundelen in een eigen kledingmerk: OBEY Clothing was een feit.

8 augustus 2019 Read more
Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Funkie Flash Day met Trobbies & Nobirs

Afgelopen vrijdag hadden wij, ter ere van ons 30-jarig bestaan, een echte Tattoo Flash Day in onze Rotterdamse shop. Twee tatoeëerders, Trobbies en Nobirs, hebben de hele dag aan één stuk door getatoeëerd! Check hier de recap.

 

 

16 juli 2019 Read more
Trobbies x Funkie House release recap

Trobbies x Funkie House release recap

Speciaal voor ons 30 jaar bestaan hebben wij, samen met de haagse tatoeëerder Trobbies, een gelimiteerd t-shirt uitgebracht. De officiele release van dit shirt was een klein weekje geleden in onze haagse shop, check hier de recap!  

26 juni 2019 Read more
Suited up for summer

Suited up for summer

De zomer is bijna daar en het begint langzaam beter weer te worden. Precies het juiste moment om jou te voorzien van wat summer inspo! Deze zomer staat helemaal in het teken van pakjes, two pieces, matching outfits & allover prints dus deze hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

12 juni 2019 Read more
Nike ACG is back!

Nike ACG is back!

Nike ACG (All Conditions Gear) is de outdoor lijn van Nike. ACG is al een tijdje uit de schappen geweest maar is nu weer helemaal terug. Denk aan functionele schoenen en gear waarin je lekker droog en warm blijft maar ook goed te gebruiken is op warme dagen.

5 juni 2019 Read more
The Crave Festival Merchandise Launch Recap

The Crave Festival Merchandise Launch Recap

The Crave Festival 2019 komt met de dag dichterbij en vorige maand werd dan ook de TCF19 Merchandise aan jullie voorgesteld met in de hoofdrol Danny Wolfers aka Legowelt. Dit alles vond plaats in onze shop in Den Haag. 

23 mei 2019 Read more
Colorful Standard x Funkie House

Colorful Standard x Funkie House

Het voorjaar is in volle gang én we bestaan dit jaar natuurlijk nog steeds 30 jaar. De perfecte timing om onze nieuwe samenwerking met Colorful Standard te presenteren! Colorful standard maakt sustainable basics die van hele goede kwaliteit zijn. Onze Rachél Spanjersberg heeft hiervoor weer een fris design gemaakt en deze keer heb je maar liefst keuze uit 8 verschillende kleuren!

17 mei 2019 Read more
We proudly present: Suicoke

We proudly present: Suicoke

Met trots introduceren wij Suicoke, dit Japanse merk is een expert in het combineren van functionaliteit en stijl. Het merk is in Nederland nog erg exclusief en naast Funkie House maar bij één andere winkel te vinden.

13 mei 2019 Read more
A special Vans editorial by Funkie House

A special Vans editorial by Funkie House

Ter ere van de rijke Vans historie en het 30-jarige bestaan van Funkie House, duiken wij de geschiedenis in en herleven we de California vibe van de Vans' Anaheim Collectie aan de pier in Scheveningen! Het Funkie House team fotografeerde deze campagne en maakte er een eigen zine van zoals dat in het jaar van onze oprichting (est. 1989) door Vans zelf ook vaak gedaan werd.

25 april 2019 Read more
Funkie Friend : Robbert Spek

Funkie Friend : Robbert Spek

Funkie House bestaat 30 jaar! Sinds de opening in 1989 hebben een hoop mensen hun steentje bijgedragen aan het opbouwen van de shop. Met oud medewerkers blikken we nu terug op hun periode bij Funkie House. Aan de hand van een aantal vragen en foto's stellen wij het oud personeel aan je voor en halen we herinneringen op.

20 maart 2019 Read more
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals