Image: A fresh breeze; The New Balance 997H

A fresh breeze; The New Balance 997H

New Balance is een schoenenmerk dat al lang aanwezig is in het winkelbeeld van Funkie en waar we altijd erg blij van worden. Voor dit seizoen hebben we een compleet nieuw model: de 997H!

14 maart 2019

New Balance heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en voorál niet kwantiteit. Dit maakt dit nieuwe model daarom ook extra speciaal, want er komen vrijwel nooit nieuwe modellen uit van het Britse merk. De 997H is geïnspireerd op de klassieke 997, die al jaren in de collectie zit. De 997H is daarom ook een herritage inspired sneaker die de bekende kwaliteit van New Balance combineert met modern comfort.

De zool is geüpdate waardoor deze nu zowel super licht als comfortabel is. Overall oogt de 997H een stuk moderner en gestroomlijnder dan de originele 997. Dit allemaal voor een héél mooi prijsje. New Balance wilde zich namelijk met dit model richten op een nieuwe doelgroep en daarom hebben ze goed op de prijs gelet. De schoen kost maar een bescheiden €90,-

Kom de 997H checken in één van onze shops of bestel ze direct online!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals