• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
Blog omslag
25 april 2019

A special Vans editorial by Funkie House

'Funkie House Vol. 30' wordt eenmalig én in gelimiteerde oplage gedrukt. Wil jij een exemplaar van dit unieke magazine bemachtigen? Zorg dan dat je vrijdag 26 april aanwezig bent bij de lancering in onze winkel in Rotterdam of Den Haag! De foto's zullen die avond ook in het groot tentoongesteld worden. Er zijn hapjes aanwezig van Backyard en biertjes van onze vrienden van Kornuit.

Vans ademt de 'California lifestyle'. Het merk mag in een naam genoemd worden met de opkomst van surf, skateboarden en de Amerikaanse indie-scene. In 1966 werd Vans opgericht door Paul Van Doren, met vele revolutionaire designs tot gevolg. Deze Funkie House campagne belicht de Anaheim collectie die we in beide winkels en online verkopen.

Onder de rook van Los Angeles, in Zuid-Californië ligt het plaatsje Anaheim waar de allereerste fabriek van Vans stond. Anaheim schoenen bevatten retrodetails die een knipoog zijn naar Vans die in die fabriek geproduceerd werden. De zool is off white, iets hoger en heeft een lichte glans. Om het af te maken worden er bij de Anaheim lijn voor de uppers alleen maar materialen gebruikt van betere kwaliteit: suede of zwaar canvas. De volledige Anaheim collectie is voorzien van UltraCush™-binnenzolen. Dit maakt de schoenen veel comfortabeler van de "normale" Vans!

Benieuwd naar de Vans Anaheim collectie? En nieuwsgierig of ze echt fijner zitten? Kom ze passen tijdens ons event op vrijdag 26 april vanaf 17:00 uur in Rotterdam en Den Haag of shop alvast online!
Blog magazine vans funkie cover
Blog magazine vans funkie 1 2
Blog magazine vans funkie 3 4
Blog magazine vans funkie 5 6
Blog magazine vans funkie 7 8
Blog magazine vans funkie 9 10
Blog magazine vans funkie 11 12
Blog magazine vans funkie 13 14
Blog magazine vans funkie achterkant

Share article