• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
The freshest pairs of Komono shades right here! 🕶️
Ash leon saskia pique omlsag
2 april 2019

Ash León & Saskia Piqué for Funkie House

Ash León is een rapper uit de Verenigde Staten. Hij komt uit Memphis en was op tour door Europa. Na Ierland, Engeland, Italië & Duitsland ging Ash via Amsterdam naar huis en had even tijd om model te staat voor onze camera

Saskia Piqué is het brein achter Studio SAS én de Europese manager van Ash. Daarnaast doet ze ook styling en productie voor foto -en videoshoots. Omdat we ook toffe vrouwen streetwear verkopen leek het een goed idee om zowel Ash als Saskia te samen shooten.

Onze shop hangt natúúrlijk helemaal vol met toffe spring items en hieruit hebben we twee toffe items uitgekozen voor Ash en Saskia. Om de Rotterdamse vibe goed te vangen hebben we de foto's geschoten bij het Maritiem museum waar het rauwe en maritieme karakter van Rotterdam het best naar voren komt.

Ash draagt een combinatie van onze beste merken; Het Elmwood vissers-vest van Carhartt Wip met een denim jacket van het nieuwe merk North Hill. Daaronder draagt hij een responsible t-shirt van Kings of Indigo met hele sicke plaid pantalon van Obey.

Saskia draagt een hele mooie denim trench coat van Levi's met daaronder een lekker retro voetbalshirt van Obey. De outfit wordt compleet gemaakt met een zwarte skinny van Dr. Denim en lekkere bulky Buffalo's. Beide dragen ze een freshe zonnebril van Komono.

Shop nu alle items online of in-store!Ash leon saskia pique 1
Ash leon saskia pique 2
Ash leon saskia pique 3

Share article