Image: Ash León & Saskia Piqué for Funkie House

Ash León & Saskia Piqué for Funkie House

Soms plannen we een lange tijd een tof project, maar soms komen leuke ideëen gewoon aangewaaid in onze winkel. Zo ook deze! Ash & Saskia waren op zoek naar een goeie backpack en raakte zo aan de praat in onze shop. Van het één kwam het ander en voor we het wisten hadden we een hele lekkere shoot gerealiseerd.

2 april 2019

Ash León is een rapper uit de Verenigde Staten. Hij komt uit Memphis en was op tour door Europa. Na Ierland, Engeland, Italië & Duitsland ging Ash via Amsterdam naar huis en had even tijd om model te staat voor onze camera

Saskia Piqué is het brein achter Studio SAS én de Europese manager van Ash. Daarnaast doet ze ook styling en productie voor foto -en videoshoots. Omdat we ook toffe vrouwen streetwear verkopen leek het een goed idee om zowel Ash als Saskia te samen shooten.

Onze shop hangt natúúrlijk helemaal vol met toffe spring items en hieruit hebben we twee toffe items uitgekozen voor Ash en Saskia. Om de Rotterdamse vibe goed te vangen hebben we de foto's geschoten bij het Maritiem museum waar het rauwe en maritieme karakter van Rotterdam het best naar voren komt. 

Ash draagt een combinatie van onze beste merken; Het Elmwood vissers-vest van Carhartt Wip met een denim jacket van het nieuwe merk North Hill. Daaronder draagt hij een responsible t-shirt van Kings of Indigo met hele sicke plaid pantalon van Obey.

Saskia draagt een hele mooie denim trench coat van Levi's met daaronder een lekker retro voetbalshirt van Obey. De outfit wordt compleet gemaakt met een zwarte skinny van Dr. Denim en lekkere bulky Buffalo's. Beide dragen ze een freshe zonnebril van Komono.

Shop nu alle items online of in-store!Photo (0)Photo (1)Photo (2)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals