Image: Brand new Funkie totebags

Brand new Funkie totebags

We know you all like a good totebag! Daarom hebben we nu een nieuwe mini collectie aan totes in heerlijke frisse kleurtjes. Deze keer in een meer minimal/contemporary look in plaats van de illustratieve streetwear look die jullie gewend zijn van ons. 

7 april 2020

Onze in-house designer heeft special een nieuwe graphic ontworpen voor deze lijn en wij zijn erg hyped! Dus wie weet, komt er nog meer van dit.

We proberen natuurlijk moeder aarde een klein beetje te helpen met onze totebags. We willen het gebruik van plastic in onze winkel zoveel mogelijk te beperken. Ook voor onze klanten, een katoenen totebag heeft een veel langere levensduur dan een plastic tasje én is natuurlijk super nice!

Juist in deze tijden hebben wij een beetje extra support nodig. Onze winkels zijn dicht terwijl we jullie natuurlijk graag met alle liefde voorzien van de beste kleding en stylingtips.

Bestel ze nu online of krijg er één gratis bij elke order van €100 of meer. Voorkeur voor een bepaalde kleur? Laat het even weten in de opmerkingen.

Support your local!

XOXO - Team Funkie

Photo (0)Photo (1)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals