• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Must have shirts for Spring/Summer! ☀️
Bringbackyournudie blog webshop banner
10 juli 2018

Bring back your Nudie Jeans!

Nudie jeans probeert op een zo eerlijk en schone manier denim te produceren. Dit doen ze bijvoorbeeld door alleen organisch katoen (sinds 2012) te gebruiken én door te produceren op een ethisch verantwoorde manier. Bij aankoop van een Nudie Jeans, ontvang je namelijk ook levenslang gratis reparaties. Op deze manier verleng je de levensduur van je denim én ben je dus ook verantwoord bezig. Je gooit namelijk niet meer zo snel je broek weg. Daarnaast wordt er veel water bespaard wat weer voor het produceren van een nieuwe denim word gebruikt.

Wij vinden dit een super goed concept en willen ook graag ons steentje bijdragen. Daarom is het vanaf nu mogelijk om je oude Nudie Jeans in te leveren in onze shop (Rotterdam & Den Haag). Het maakt dus niet uit als je oude denim kapot is, maar wij behouden wel het recht om een broek te weigeren. Als beloning voor het inleveren van je oude Nudie Jeans krijg je 20% korting op een nieuwe Nudie Jeans bij Funkie House.

De enige voorwaarden zijn dat we alleen Nudie Jeans aannemen én je moet wel even je broek gewassen meenemen. Kom dus snel langs met je oude denim en laten we samen op deze manier de wereld een klein stukje duurzamer maken :-)
Blog nudie 2
You decide
Blog nudie 1

Share article