Image: Carhartt Chase worn by Funkie House

Carhartt Chase worn by Funkie House

Bij Funkie House zijn wij allemaal grote liefhebbers van het merk Carhartt! Zoals jullie misschien wel weten hebben wij een Carhartt WIP shop-in-shop in onze basement in Rotterdam, ingericht door een Italiaanse Carhartt architect. Om de nieuwe collectie van Carhartt Chase in de spotlights te zetten, hebben we samen een toffe campagne opgezet!

22 mei 2018

Normaal gesproken gebruiken wij voor onze shoots en campagnes modellen, maar dit keer hebben we het iets anders aangepakt en dicht bij onszelf gehouden. Heel team Funkie House is op de foto gezet door in-house fotograaf Onne! Iedereen staat op de foto met zijn of haar favoriete Carhartt Chase item. Niet té gestyled, gewoon zoals we zijn.

Carhartt Chase bestaat uit een collectie vol kleurrijke basics van hoogwaardige kwaliteit. Benieuwd naar de nieuwe collectie en wil jij één van de items op de foto's aanschaffen? Kom een kijkje nemen in Rotterdam, Den Haag of shop online. Je kan de foto's dan meteen van dichtbij en in het groot bewonderen ;)!

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)Photo (8)

Products

No results found
Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals