• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
Find your summer jackets here !
Carhartt fit guide banner
12 juni 2020

Carhartt WIP fit guide

Carhartt WIP heeft een super breed scala aan fits, materialen & modellen. We zetten onze favoriete doorlopende modellen even op een rijtje van meest baggy naar skinny:

Master Pant
De Master Pant is een klassieke work pant. Hij is gemaakt van stevig Twill materiaal en heeft een relaxed tapered fit.

Newel Pant
De Newel Pant is het antwoord op een moderne baggy denim. De broek is gemaakt van 100% katoen en heeft een relaxed tapered fit. In tegenstelling tot de Master Pant is de Newel Pant iets meer tapered en valt die cropped op de enkel.

Johnson pant
De Johnson Pant is en perfecte laid back chino van Carhartt. De broek is gemaakt van 100% katoen en heeft een regular tapered fit met een lage taille. De Johnson heeft de klassieke chino steekzakken en minimale branding.

Klondike Pant
De Klondike is de middenmoter van de Carhartt denim. Niet te wijd en niet te strak. De Klondike is gemaakt van 12,5 oz denim en heeft een regular tapered fit met een lage waist. Daarnaast heeft de broek een subtiele leren patch op de rechterzak.

Aviation Pant
Dit is onze go-to cargo van Carhartt. Het is een slim fit model met een lage taille. Daarnaast zijn de pijpen te verstellen rond de enkel en zijn de knieën extra verstevigd. De broek is gemaakt van 100% katoen Ribstop.

Vicious Pant
De Vicious Pant heeft een regular tapered fit met een lage taille. Deze broek is gemaakt van 13.5 oz denim en heeft een kleine nepleren branding op de kontzak.

Sid Pant
De Sid Pant is een nette en comfortabele chino. De broek heeft een slim tapered fit met een lage taille en hij is extra comfy omdat er stretch in zit.

Rebel Pant
De Rebel Pant is een slim tapered denim met een lage waist. De broek is extra comfortabel want er zit een lichte stretch in en is voor 98% gemaakt van 12 oz denim. Op de rechter kontzak zit een subtiele patch van nepleer.

Carhartt fit guide master pant
Carhartt fit guide newel pant
Carhartt fit guide johnson pant
Carhartt fit guide klondike pant
Carhartt fit guide aviation pant
Carhartt fit guide vicious pant
Carhartt fit guide sid pant
Carhartt fit guide rebel pant

Share article