Image: Carhartt WIP fit guide

Carhartt WIP fit guide

Het juiste model broek vinden is geen makkelijke opgave… Natuurlijk zijn wij er altijd om je te helpen in onze shops maar online is dit toch wat lastiger. Daarom hebben wij onze doorlopende Carhartt WIP broeken even voor je op een rijtje gezet zodat jij nog makkelijker de juiste fit kan vinden. 

12 juni 2020

Carhartt WIP heeft een super breed scala aan fits, materialen & modellen. We zetten onze favoriete doorlopende modellen even op een rijtje van meest baggy naar skinny:

Master Pant
De Master Pant is een klassieke work pant. Hij is gemaakt van stevig Twill materiaal en heeft een relaxed tapered fit.

Newel Pant
De Newel Pant is het antwoord op een moderne baggy denim. De broek is gemaakt van 100% katoen en heeft een relaxed tapered fit. In tegenstelling tot de Master Pant is de Newel Pant iets meer tapered en valt die cropped op de enkel.

Johnson pant
De Johnson Pant is en perfecte laid back chino van Carhartt. De broek is gemaakt van 100% katoen en heeft een regular tapered fit met een lage taille. De Johnson heeft de klassieke chino steekzakken en minimale branding.

Klondike Pant
De Klondike is de middenmoter van de Carhartt denim. Niet te wijd en niet te strak. De Klondike is gemaakt van 12,5 oz denim en heeft een regular tapered fit met een lage waist. Daarnaast heeft de broek een subtiele leren patch op de rechterzak.

Aviation Pant
Dit is onze go-to cargo van Carhartt. Het is een slim fit model met een lage taille. Daarnaast zijn de pijpen te verstellen rond de enkel en zijn de knieën extra verstevigd. De broek is gemaakt van 100% katoen Ribstop.

Vicious Pant
De Vicious Pant heeft een regular tapered fit met een lage taille. Deze broek is gemaakt van 13.5 oz denim en heeft een kleine nepleren branding op de kontzak.

Sid Pant
De Sid Pant is een nette en comfortabele chino. De broek heeft een slim tapered fit met een lage taille en hij is extra comfy omdat er stretch in zit.

Rebel Pant
De Rebel Pant is een slim tapered denim met een lage waist. De broek is extra comfortabel want er zit een lichte stretch in en is voor 98% gemaakt van 12 oz denim. Op de rechter kontzak zit een subtiele patch van nepleer.

Photo (0)Photo (1)Photo (2)Photo (3)Photo (4)Photo (5)Photo (6)Photo (7)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals