• 30 days return policy
  • Free shipping from €75 [nl] + worldwide shipping!
  • Ordered on workdays before 16:00, delivery next day [nl]
🚨 SALE! SALE! SALE! 🚨
Vans blog banner
8 oktober 2019

Check out our latest Vans collection

UA Era Multicord
De Vans UA Era Multicord is, zoals de naam al zegt, een erg kleurrijke schoen. De kleuren rood, blauw en geel passen erg goed bij het klassieke Era model van Vans. Verder heeft de schoen rib-stof aan de buitenkant, en een oranje tong om hem nóg niet iets kleurrijker te maken.

Sk8 - Hi 38 DX (Anaheim Factory)
De Vans Sk8 – Hi DX is een hoger model met de kleuren van de Amerikaanse vlag. ‘Anheim Factory’ staat in de naam als eerbetoon aan de eerste fabriek van Vans, gelegen in Anheim, California. Verder heeft de schoen een retro/klassiek Vans uiterlijk en maakt de print van de Amerikaanse vlag hem helemaal af.

Sk8-Hi Platform 2.0 (Leather)
De Vans Sk8 – Hi DX is net als de 38 DX een hoger model, deze keer volledig in het wit. Ook deze schoen heeft een klassieke Vans uitstraling, maar krijgt door de witte kleur een cleane look.

City Trail
De Vans City Trail is een stads model en heeft licht iets weg van een runner. Dit gloednieuwe model is erg comfortabel onder andere door de zachte zolen en de bovenkant van zacht suede en textiel. De zolen zijn overigens van Smartrubber gemaakt, die ervoor zorgen dat je met alle weersomstandigheden grip hebt tijdens het lopen.

Style 36 (Vintage Suede)
De Vans Style 36 is dé klassieke skateschoen van Vans, in een unieke colourway. De schoen lijkt op een Old Skool maar hij is toch nét anders. Door het dikke materiaal sterk tegen slijtage en tegelijkertijd erg comfortabel.

Style 29 (Suede)
De Vans Style 29 is een kleurrijke, aan de bovenkant dunnere schoen, met een dikke zool. De schoen heeft een soort tandjes aan de onderkant, waardoor je tijdens het lopen, of skaten, erg veel grip hebt en een beetje een outdoor look krijgt.

Sid DX (Anaheim Factory)
De Vans Sid DX is wederom en Anaheim Factory model. Ook als ode aan de eerste fabriek van Vans dus. Verder is deze schoen verkrijgbaar in drie kleuren en heeft hij het iconische Vans flying-v-logo aan de zijkant.

Old Skool 36 DX (Anaheim Factory)
De klassieke Old Skool 36 van Vans mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Ook deze schoen is onderdeel uit de Anaheim Factory lijn, Het nummer 36 in de naam refereert naar de originele naam van dit model, de style 36. Verder is de schoen uitgerust van hoogwaardig canvas en suède en heeft deze een off white rubberen zool.
Img 2967 1
Img 3000
Img 2984 1
Img 2993 1
Img 2988 1
Img 6439

Share article