Image: Colorful Standard x Funkie House

Colorful Standard x Funkie House

Het voorjaar is in volle gang én we bestaan dit jaar natuurlijk nog steeds 30 jaar. De perfecte timing om onze nieuwe samenwerking met Colorful Standard te presenteren! Colorful standard maakt sustainable basics die van hele goede kwaliteit zijn. Onze Rachél Spanjersberg heeft hiervoor weer een fris design gemaakt en deze keer heb je maar liefst keuze uit 8 verschillende kleuren!

17 mei 2019

Sustainable betekend voor Colorful Standard kleine, simpele acties ondernemen om het verschil te maken op de korte én lange termijn. Van de materialen die worden gebruikt tot de manier waarop het personeel wordt behandeld. Het merk ziet het als hun missie om zo fair en responsible mogelijk te zijn met als uiteindelijk doel om klanten minder, maar betere producten te laten kopen. Het merk werkt onder de European Union Labour Law, wat betekend dat zij de focus leggen op eerlijke en veilige werkomstandigheden en hun personeel constant inlichten en bijscholen.

Het design is weer helemaal in Rachèl haar eigen illustratieve stijl en heet 'Spring Rituals'. De schedel en bokjes vieren samen het voorjaar met een ritueel dat valt of staat met de tulpen, die alleen in het voorjaar te krijgen zijn. Alle shirts zijn unisex en de aantallen verschillen per kleur, wees er dus snel bij!

Vanaf nu verkrijgbaar in onze shops in Rotterdam & Den Haag maar natuurlijk ook online!

Photo (0)

Products

Funkie House
Daily Rush


Welkom op de nieuwe webshop van Funkie House & Daily Rush!

Begin 2017 hebben wij onze krachten gebundeld en gaan we verder onder één dak! In de vernieuwde Funkie House vind je premium streetwear, met in Rotterdam bovendien een officiële Carhartt WIP 'shop in shop'.Stay up to date!

Subscribe for our newsletter and be the first to hear about news, deals & steals